Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Επιστρέφει η σειρά "Άγιος Παΐσιος" στο Mega ενώ στον ΑΝΤ1 θα προβάλλεται ο "Ιησούς από τη Ναζαρέτ"

Επιστρέφει η σειρά "Άγιος Παΐσιος&q...

Τον Άγιο Παΐσιο υποδύεται ο Προκόπης Αγαθοκλέους - Ακόμα στο Open θα προβάλλεται τη Μ. Εβδομάδα η ξένη θρησκευτική σειρά «A.D. The Bible Continues» παραγωγής του 2015, του NBC

Το κλίμα κατάνυξης της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας ακολουθούν και τα τηλεοπτικά κανάλια όπου εκτός από τις ιερές ακολουθίες από τους ναούς έχουν εντάξει στο πρόγραμμα τους και θρησκευτικές σειρές που αποδεικνύονται δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητές από το τηλεοπτικό κοινό. Για παράδειγμα το κανάλι του ΑΝΤ1 έχει προγραμματίσει να προβάλλει και φέτος την εμβληματική πλέον σειρά που είχε σκηνοθετήσει στα τέλη του ’70 ο αξέχαστος Ιταλός δημιουργός Φράνκο Τζεφιρέλι «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» με μία πλειάδα πρωταγωνιστών με επικεφαλής τον Βρετανό Ρόμπερτ Πάουελ στο ρόλο του Ιησού που πραγματικά άφησε το ισχυρό αποτύπωμα του στην καριέρα του. Η προβολή ξεκινά την Μ. Τρίτη 19/4 στις 21.00 και θα συνεχιστεί την Μ. Τετάρτη και την Μ. Πέμπτη στις 21.00, την Μ. Παρασκευή στις 21.30 και θα ολοκληρωθεί το Μεγάλο Σάββατο 23/4 στις 20.00.

Στον ΑΝΤ1 ήδη από τη Μ. Δευτέρα 18/4 στις 23.00 (μετά την προβολή της ταινίας θρησκευτικού περιεχομένου «Μαρία Μαγδαληνή» του Γκαρθ Ντέιβις, παραγωγής 2018 με την Ρούνι Μάρα και τον τιμημένο με Όσκαρ Γιοακίν Φίνιξ στις 21.00) θα ξεκινήσει η θρησκευτική σειρά «Η Βίβλος» παραγωγής του 2013 που έχει βασιστεί στην τελευταία αναθεωρημένη έκδοση της Βίβλου και καλύπτει όσα έχουν διαδραματιστεί από τη Γένεση μέχρι την Αποκάλυψη με σταθμούς όπως ο κατακλυσμός και η κιβωτός του Νώε, η Έξοδος, η γέννηση, ο σταυρικός θάνατος και η Ανάσταση του Ιησού Χριστού. Παίζουν μεταξύ άλλων οι Ντιόγκο Μοργκαντό, Ντάργουιν Σόου, Ράμα Ντουάνι, κ.α. H σειρά θα παίζεται έως και την Μ. Παρασκευή στις 23.00.

Μίνι σειρά έχει εντάξει στο πρόγραμμα του και το κανάλι Open και πιο συγκεκριμένα τη σειρά με τίτλο «A.D. The Bible Continues» παραγωγής του 2015, του NBC. Παραγωγοί της σειράς είναι οι Roma Downey, Mark Burnett, και Richard Bedser και παίζουν οι Juan Pablo Di Pace, Adam Levy, Chipo Chung, Babou Ceesay, Emmett J. Scanlan και Will Thorp. Η συγκεκριμένη σειρά που θα προβληθεί  όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα από τη Μ. Δευτέρα έως και το Μ. Σάββατο αφορά στους 12 μαθητές του Χριστού που μετά τα γεγονότα της Σταύρωσης Του έρχονται αντιμέτωποι με πόνο και ανείπωτη θλίψη.

Η προβολή της σειράς έως και τη Μ. Τετάρτη είναι στις 20.00, την Μ. Πέμπτη 21/4 στις 20.30, την Μ. Παρασκευή στις 21.45 μετά την ζωντανή μετάδοση της Περιφοράς του Επιταφίου και το Μ. Σάββατο στις 20.00 ενώ θ’ ακολουθήσει στις 21.00 η προβολή του ριμέικ του «Μπεν Χουρ», παραγωγής 2016 σε σκηνοθεσία Τιμούρ Μπεκμαμπέτοβ με τον Τζακ Χιούστον, τον Τόμπι Κέμπελ και τον Μόργκαν Φρίμαν.

Από ταινίες σίγουρα ξεχωρίζει η προβολή στο Σκάι την Μ. Πέμπτη 21/4 στις 23.00 της ταινίας του Μελ Γκίμπσον παραγωγής 2004, «Τα Πάθη του Χριστού» με τον εξαιρετικό Τζιμ Καβίζελ στο ρόλο του Χριστού και μαζί την Ρουμάνα ηθοποιό Μάγια Μόργκεστερν στο ρόλο της Παναγίας και τη Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Μαγδαληνή.

Τέλος το κανάλι Mega επέλεξε να επαναπροβάλλει την δική του τηλεοπτική σειρά, ο πρώτος κύκλος της οποίας ολοκληρώθηκε (αναμένεται η 2η σαιζόν) με τίτλο «Άγιος Παΐσιος – από τα Φάρασα στον Ουρανό» σε σενάριο Γιώργου Τσιάκκα με τον Προκόπη Αγαθοκλέους στον κεντρικό ρόλο και πολλούς καλούς ηθοποιούς να συμμετέχουν όπως ο Νικήτας Τσακίρογλου και η Σμαράγδα Σμυρναίου. Η επανάληψη της σειράς για τον Αρσένιο Εζνεπίδη που είχε γεννηθεί στα Φάρασα της Καππαδοκίας και το 1953 αναχώρησε οριστικά για να μονάσει στο Άγιον Όρος όπου και πήρε το όνομα Παΐσιος, αναμένεται να τραβήξει και πάλι το ενδιαφέρον του κοινού. Θα παίζεται από τη Μ. Δευτέρα 18/4 και την Μ. Τρίτη στις 23.10, την Μ. Τετάρτη & την Μ. Πέμπτη στις 22.50, έως και την Μ. Παρασκευή 22/4 στις 22.00.

   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture