Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor: Το πάρτι της ένωσης – Εκπλήξεις και καλεσμένοι

Survivor: Το πάρτι της ένωσης – Εκπλήξει...

Ο Γιώργος Λιανός προϊδέασε τις δύο ομάδες για όλα όσα αναμένουν να ζήσουν στο πάρτι

Όπως είπε οι τηλεθεατές το σπέσιαλ αυτό επεισόδιο που δεν θα έχει run και κόντρες, θα μεταδοθεί το ερχόμενο Σάββατο. Το πάρτι της ένωσης όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε Survivor θα έχει διαγωνισμό τραγουδιού, πολύ φαγητό αλλά και πολλές εκπλήξεις όπως τόνισε ο Λιανός.

Φυσικά όλους τους θα περιποιηθούν, θα κάνουν μπάνιο και θα φορέσουν καθαρά ρούχα και αφού καθίσουν όλοι μαζί γύρω από ένα τραπέζι θα πιάσουν τα μικρόφωνα για να πουν αγαπημένα τους κομμάτια.

 Φυσικά ο νικητής όπως κάθε φορά θα λάβει και ένα σπέσιαλ βραβείο. Σημειωτέον αμέσως μετά το πάρτι της ένωσης οι κόκκινοι θα μεταφερθούν στην παραλία των μπλε.

Τρομακτικός τραυματισμός για τη Μαίη
Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός της Μαίη στο χθεσινό (13/4) επεισόδιο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Ασημίνα, η παίκτρια της μπλε ομάδας χτύπησε σκληρά το κεφάλι της σε κατασκευή και έπεσε κάτω.

 
Αμέσως ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μπει στο στίβο μάχης ο γιατρός και είπε στους παίκτες να μην την κουνήσει κανείς. Η γιατρός της τοποθέτησε κολάρο, με τους υπόλοιπους παίκτες να ανησυχούν βλέποντάς την να σφαδάζει στον πόνο.

Αμέσως η παίκτρια μπήκε στο ασθενοφόρο για να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight