Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σαμ Έλιοτ ζήτησε συγγνώμη για τα όσα είπε για το «The Power of the Dog»

Ο Σαμ Έλιοτ ζήτησε συγγνώμη για τα όσα ε...

Όπως εξήγησε, αυτά που δήλωσε δεν τα διατύπωσε και πολύ καλά, λέγοντας κάποια πράγματα που πλήγωσαν ανθρώπους, συμπληρώνοντας πως νιώθει απαίσια γι’ αυτό

Ο 77χρονος Αμερικανός ηθοποιός Σαμ Έλιοτ - Sam Elliott που ήταν υποψήφιος για το Όσκαρ β’ ανδρικού το 2019 για το «Ένα Αστέρι γεννιέται» του Μπράντλει Κούπερ, εξέφρασε τη λύπη του λέγοντας χαρακτηριστικά «I feel terrible – νιώθω χάλια» για τα άσχημα σχόλια που έκανε για την εξαιρετική, ομολογουμένως ταινία της Νεοζηλανδής Τζέιν Κάμπιον, «The Power of the Dog – Η Εξουσία του σκύλου», τον περασμένο μήνα.

Ο Σαμ Έλιοτ που είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Κάθριν Ρος, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει στους «Δύο Ληστές» με τους Πολ Νιούμαν και Ρόμπερτ Ρέντφορντ, είπε στη διάρκεια ομιλίας του στην τηλεοπτική εκδήλωση Contenders του Deadline ότι ήθελε «να ζητήσει συγγνώμη από το καστ της ταινίας “The Power of the Dog” και, συγκεκριμένα, από τον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς. Μπορώ μόνο να πω ότι λυπάμαι...».

 Όπως εξήγησε, αυτά που δήλωσε δεν τα διατύπωσε και πολύ καλά, λέγοντας κάποια πράγματα που πλήγωσαν ανθρώπους, συμπληρώνοντας πως νιώθει απαίσια γι’ αυτό.

«Η κοινότητα των ομοφυλόφιλων ήταν απίστευτη απέναντί μου σε όλη την καριέρα μου. Και εννοώ ολόκληρη την καριέρα μου, από πριν ξεκινήσω σε αυτήν την πόλη. Φίλοι σε κάθε επίπεδο και σε κάθε δουλειά μέχρι σήμερα. Λυπάμαι που πλήγωσα κάποιους από αυτούς τους φίλους μου, που τους αγαπώ. Και οποιονδήποτε άλλο με τις λέξεις που χρησιμοποίησα», συνέχισε τα λεγόμενα του ο συμπαθής ηθοποιός Σαμ Έλιοτ.

 Να θυμίσουμε πως τον περασμένο μήνα, ο Έλιοτ μιλώντας για την ταινία της Κάμπιον στο podcast του Μαρκ Μάρον είχε πει ότι οι καουμπόηδες παρουσιάζονται στο φιλμ σαν τους χορευτές του Chippendales. «Όλοι τρέχουν τριγύρω με τσαμπουκά και χωρίς πουκάμισα. Υπάρχουν όλες αυτές οι νύξεις για ομοφυλοφιλία σε όλη την ταινία» είχε αναφέρει με αιχμηρό τρόπο.

Στην ταινία «Η Εξουσία του σκύλου» που ήταν υποψήφια για 12 Όσκαρ και εν τέλει κέρδισε το Όσκαρ της καλύτερης σκηνοθεσίας, ο Κάμπερμπατς πρωταγωνιστεί ως κτηνοτρόφος στα χρόνια του 1920 που έλκεται από τον γιο μιας χήρας, η οποία μετακόμισε πρόσφατα στο ράντσο του ως γυναίκα του αδελφού του. Ο χαρακτήρας του Κάμπερμπατς παλεύει με τη σεξουαλικότητά του σε μια εποχή και σ’ έναν τόπο που δίνει έμφαση στους δυαδικούς ρόλους και στον διαχωρισμό των φύλων.

Ο Έλιοτ δεν συμφώνησε ούτε με την τοποθεσία των γυρισμάτων καθώς αυτά έγιναν στη Νέα Ζηλανδία και παρουσιάστηκαν ως την Μοντάνα.

Η Τζέιν Κάμπιον είχε απαντήσει στον Έλιοτ με δήλωση της τον περασμένο μήνα στο Deadline λέγοντας: «Νομίζω ότι είναι πραγματικά ατυχές και λυπηρό για αυτόν, επειδή έχει χτυπήσει πραγματικά το τρίπτυχο του μισογυνισμού, της ξενοφοβίας και της ομοφοβίας».

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight