Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Κόψαμε τελείως τις σχέσεις με τον πατέρα μου, με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Κόψαμε τελείως τι...

Όλα όσα είπε

“Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο” είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχεδόν ανύπαρκτες σχέσεις με τον πατέρα του και το λόγο που δεν ήθελε να έχουν επαφή.

«Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή.

Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

«Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις.

 Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι», κατέληξε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight