Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για την «Κιβωτό Αγάπης»

Ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας συγκεντρώνει ε...

Η συγκέντρωση γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στη Δημ. Γούναρη & Ιωάννου Βλάχου 1, α΄ όροφος

Ενόψει των Άγιων Ημερών του Θείου Πάθους, της Ανάστασης και του Πάσχα που πλησιάζουν, ο Σύλλογος Αρκάδων Πάτρας «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» συγκεντρώνει στα γραφεία του Συλλόγου που βρίσκονται στη Δημ. Γούναρη & Ιωάννου Βλάχου 1, α΄ όροφος, είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό να τα παραδώσει στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός Αγάπης», ως ένα μικρό δείγμα αλληλεγγύης στα άτομα που φιλοξενούνται από το ίδρυμα «Γαλήνη Αναπήρων παιδιών», αλλά και έμπρακτης στήριξης στο Σωματείο, ιδίως αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην πρωτοβουλία του Συλλόγου των Αρκάδων της Πάτρας μπορεί σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, να προσφέρει στα γραφεία του Συλλόγου τα εξής τρόφιμα: κριθαράκι, τραχανά, ρύζι, Φαρίν Λακτέ, παιδικές κρέμες, ντοματοπολτό, λάδι, γάλα εβαπορέ και γάλα σε σκόνη για βρέφη. Επιπλέον, όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει χαρτικά, πάνες ακράτειας για ενήλικες, σαμπουάν – αφρόλουτρα και καθαριστικά (χλωρίνη κτλ).

Η συγκέντρωση των ειδών πρώτης ανάγκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18:30 μ.μ. έως 20:30 μ.μ., την Παρασκευή 10:00 π.μ. έως 12:30 π.μ. και το Σάββατο 10:00 π.μ. έως 12:30 π.μ. και κατόπιν συνεννοήσεως στα τηλέφωνά επικοινωνίας του Προέδρου του Συλλόγου, Παναγιώτη Καρασπήλιου 6976355457, του Γενικού Γραμματέα, Χαράλαμπου Γιαννακόπουλου 6972306627 και του Ταμία, Δημήτρη Θωμά 6944718390.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αυτές τις άγιες μέρες η έμπρακτη αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η αγάπη για τους συνανθρώπους μας πρέπει να πρωτοστατούν, δείχνοντας το δρόμο της ανθρωπιάς και της ελπίδας, αναφέρει η ανακοίνωση του προέδρου του ΔΣ του Συλλόγου, Παναγιώτη Καρασπήλιου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις