Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σοκ στο Survivor – Στο νοσοκομείο η Σοφιάννα Αβραμάκη

Σοκ στο Survivor – Στο νοσοκομείο η Σοφι...

Τι συνέβη με την παίκτρια

Στον στίβο μάχης του Survivor βρέθηκαν, για μια ακόμα φορά, η μπλε και η κόκκινη ομάδα στο επεισόδιο της Τετάρτης όπου και συνάντησαν τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργο Λιανό. Στο αγώνισμα επάθλου, ωστόσο, οι Μαχητές θα έπρεπε να διαχειριστούν μια σημαντική απώλεια!

 
Και αυτό, καθώς όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του Survivor, η Σοφιάννα Αβραμάκη έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμού.

«Θα ξεκινήσουμε με τα ματσαρίσματα για τα κορίτσια. Να ενημερώσω, όμως, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στις ανδρικές αναμετρήσεις δεν θα αγωνιστεί καθώς θα πρέπει να προφυλαχθεί το χέρι του για λίγες ακόμα μέρες. Από ότι έχω ενημερωθεί έχει ένα θέμα και η Σοφιάννα Αβραμάκη, η οποία γλίστρησε και χτύπησε λίγο την μέση της».

«Επομένως θα προφυλαχθεί και αυτή και θα μεταφερθεί, αμέσως μετά την κουβέντα που έχουμε εδώ για τα ματσαρίσματα, κατευθείαν στο νοσοκομείο για να κάνει τις απαραίτητες ακτινογραφίες και να εκτιμηθεί η κατάσταση της» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός απευθυνόμενος στις δυο ομάδες του Survivor,

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight