Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο": Καταγγελία από τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου

"Η Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί δύο φ...

Τι απαντά η Ρούλα Πισπιρίγκου για την καταγγελία του 2014

Διέψευσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι η 33χρονη είχε κακοποιήσει τη Τζωρτζίνα το 2014. "Το ίδιο μου το παιδί πηρέ το παιδί της. Το είχε αφήσει κάπου, σε συγγενικό πρόσωπο και πήγε και την πήρε και την βρήκε μελανιασμένη. Την πήγε στο Καραμανδάνειο και την εξέτασαν οι γιατροί. Αυτό έγινε δύο φορές από το ίδιο πρόσωπο. Η Ρούλα δεν είχε καμία ανάμειξη σε αυτό" είπε η γυναίκα.

 Υπενθυμίζεται ότι πληροφορίες ανέφεραν πως το 2014 είχε γίνει καταγγελία για κακοποίηση του παιδιού από την οικογένειά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο αργότερα, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης του "Βήματος" και των "Νέων", δήλωσε πως εν γνώσει όλων των συγγενών η μητέρα της Τζωρτζίνας είχε πάει στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για κάποια κακοποίηση που είχε κάνει άλλο πρόσωπο κατά της 9χρονης.

Στη συνέχεια άλλο πρόσωπο, που γνώριζε την οικογένεια, έκανε καταγγελία στην Εισαγγελία και στο "Χαμόγελο του Παιδιού", με αποτέλεσμα να επισκεφτεί την οικογένεια κοινωνικός λειτουργός. Όμως τα στοιχεία δείχνουν πως ουδέποτε έγινε έρευνα και ότι ο κοινωνικός λειτουργός γνωμάτευσε ότι δεν συνέβαινε κάτι κι όλα πήγαιναν καλά.

"Εδώ υπάρχουν κενά. Υπάρχουν προφανώς ψεύδη, υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για ένα παιδί που φαίνεται να δολοφονήθηκε", είπε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όλα δείχνουν πως θα πρέπει να ερωτηθεί το Καραμανδάνειο νοσοκομείο για τα ίχνη της κακοποίησης κι αν απευθύνθηκαν σε κάποια Αρχή, καθώς και να διερευνηθεί το τι θα μπορούσε να είχε γίνει που θα μπορούσε να αποτρέψει όσα ακολούθησαν, επισήμανε.

Πηγη: LiveNews

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις