Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας

Προφυλακιστέα η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη...

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται να κρατηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού.

Προφυλακιστέα κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, η οποία κατηγορείται για το θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. 

Νωρίτερα και την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η απολογία της, με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, οι δικογραφίες για τους θανάτους των δύο κοριτσιών της οικογένειας από την Πάτρα πέρασαν στα χέρια δύο εισαγγελέων οι οποίοι θα διενεργήσουν κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με εντολή η έρευνα να ολοκληρωθεί τάχιστα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θέλουν να συνδεθούν και οι δικογραφίες που αφορούν στις υποθέσεις της Ίριδας και της Μαλένας.

Νωρίτερα, κατά τη μαραθώνια -διάρκειας 5 ωρών- απολογία της, η Ρούλα Πισπιρίγκου επανέλαβε πολλές φορές, ότι η ίδια είχε χάσει τρία παιδιά, ενώ βρίσκεται ένα βήμα πριν τη φυλακή. Με κύρια υπερασπιστική γραμμή ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας είναι αποτέλεσμα των ενεργειών των γιατρών του νοσοκομείου Παίδων, όπου νοσηλευόταν, η ίδια επέμεινε ότι είναι αθώα.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η ίδια δεν άφησε καμία αιχμή κατά του συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη, καθόλη τη διάρκεια της περιγραφής των μεταξύ τους σχέσεων.

Κατά την απολογία της, φαίνεται πως έκανε αναφορά και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της Ίριδας και Μαλένας, θέλοντας να καταδείξει πως δεν φέρει καμία ευθύνη για όσα έχουν λάβει χώρα. Έκανε ρητή αναφορά στις ιατροδικαστικές εκθέσεις που έχουν συνταχθεί για τα δύο μικρότερα αδέλφια της Τζωρτζίνας, ισχυριζόμενη ότι έχουν ήδη διευκρινιστεί τα αίτια των θανάτων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις