Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπές

Αστυνομικό δελτίο

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, δύο  άνδρες, (Έλληνες) διότι σε αστυνομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δέκα φαρμακευτικά ναρκωτικά χάπια και μια χάρτινη συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, αναφέρει η Αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συλλήψεις για καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας άνδρας και μια γυναίκα, διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου με την οποία τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης 12 μηνών (έκαστος) για κλοπή, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.


Σύλληψη αλλοδαπού άνδρα για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3,6 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, ανακοίνωσε η Αστυνομία.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συλλήψεις για κλοπή σε οικία

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, δύο άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, οι δύο κατηγορούμενοι, στις 31-3-2022 μετέβησαν σε εξοχική κατοικία και ξήλωναν κασώματα αλουμινίου με σκοπό την κλοπή. Οι κατηγορούμενοι στη θέα του ιδιοκτήτη της οικίας τράπηκαν σε φυγή με επιβατηγό αυτοκίνητο, ενώ στο πλαίσιο αναζητήσεων εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου και συνελήφθησαν, αναφέρει η αστυνομία.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στα Λεχαινά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας - Κυλλήνης, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης έξι ετών και έξι μηνών για διακεκριμένη κλοπή και παράβαση του νόμου για τα όπλα, ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις