Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Στην Πάτρα θα έρθει αυτή την Τετάρτη η δημοσιογράφος και συγγραφέας Μάρω Λεονάρδου

Στην Πάτρα θα έρθει αυτή την Τετάρτη η δ...

Θα παρουσιαστεί το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο "Ο Ερωτευμένος Φρόιντ"

Τη γνωστή δημοσιογράφο, παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων κατά το παρελθόν και συγγραφέα Μάρω Λεονάρδου φέρνει στην Πάτρα όπως μάθαμε, την ερχόμενη Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών. Θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στις 7 το απόγευμα στο Due Piani στην Αγ. Νικολάου 47 το νέο μυθιστόρημα της Μάρως Λεονάρδου με τίτλο «Ο ερωτευμένος Φρόιντ» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αρμός.

Όταν ένας ψυχαναλυτής ερωτεύεται μια αστρολόγο, στη διάρκεια μιας πτήσης από Λονδίνο, η ζωή περιπλέκεται και για τους δυο. Εκείνος είναι παντρεμένος, εκείνη αναζητά τον μεγάλο έρωτα.

Τι είναι αυτό που θα καθορίσει την πορεία της σχέσης τους;

Τα άστρα ή οι εσωτερικές σκοτεινές δυνάμεις του ασυνείδητου;

Δύο κοσμοθεωρίες, αυτή που θέλει τους ανθρώπους να αποφασίζουν για τη μοίρα με τις επιλογές τους, και αυτή που λέει ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα στον γενέθλιο χάρτη του κάθε ανθρώπου, κονταροχτυπιούνται…

Η Μάρω Λεονάρδου είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Γεννήθηκε στο Βελιγράδι της Σερβίας το 1965. Μεγάλωσε στην Αθήνα και το 1983 αποφοίτησε από το Μαράσλειο.

Πτυχιούχος Γαλλικής Φιλολογίας (1987), εργάστηκε για 33 χρόνια (1984–2017) ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση (κανάλια ΑΝΤΕΝΝΑ, ΜΕΓΚΑ), σε εφημερίδες (ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ, ΕΒΔΟΜΗ, REAL NEWS) και στο ραδιόφωνο (ΕΡΑ 1, FLASH, REAL FM). Έχει γράψει 5 μυθιστορήματα.

Το βιβλίο της «Ο ερωτευμένος Φρόιντ» είναι το 6ο της μυθιστόρημα.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εκπαιδεύεται για ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεύτρια ομάδας και οικογένειας στο ΕΛ.ΕΚ.ΙΝ (Ελληνικό Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Αναλυτικής Ψυχοθεραπείας).

*Η προηγούμενη λογοτεχνική εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών ήταν από κοινού με τις εκδόσεις «Συρτάρι» όπου παρουσιάστηκε τo νέο βιβλίο του Χρήστου Αναστασόπουλου «Η βρεφοδόχος».

*Στην εκδήλωση στις 6/4 τον πάγκο με τα βιβλία της Μάρως Λεονάρδου έχει αναλάβει να στήσει το βιβλιοπωλείο της οικογένειας Παπαχρήστου «Η Γωνιά του βιβλίου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture