Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τη μέρα που έφυγε ο τεχνικός της ΕΡΤ Απόστολος Ηρακλέους

Συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τη μέρα που έ...

Την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 στις 9.30 π.μ. θα τελεστεί ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του στο ναό Αγίου Ιωάννου - Αγίων Αποστόλων Ζαβλανίου

Κύλησαν σαράντα μέρες από τότε που έφυγε από τη ζωή ο τεχνικός της ΕΡΤ Απόστολος Ηρακλέους σε ηλικία 63 ετών και η οικογένεια του θα τελέσει αυτή την Κυριακή 3 Απριλίου 2022 το πρωί ιερό μνημόσυνο στη μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου – Αγίων Αποστόλων στο Ζαβλάνι.

Ο Απόστολος Ηρακλέους, Τόλης όπως τον φώναζαν οι συνάδελφοι και φίλοι του, εργάστηκε ως τεχνικός στην ΕΡΤ Πάτρας από το 1986. Ήταν ένας αγαπητός και κοινωνικός άνθρωπο, ο οποίος επιδεικνύοντας επαγγελματική ευσυνειδησία και ζήλο, είχε συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό εξωτερικών ραδιοφωνικών παραγωγών. Συμμετείχε κυρίως σε παραγωγές αθλητικών γεγονότων, όπως επίσης και σε πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, ως τεχνικός. Μεγάλη ήταν η αγάπη του για το λαϊκό τραγούδι και οι γνώσεις του αυτές ήσαν πολύτιμες συχνά και στη διαμόρφωση του μουσικού προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού της Πάτρας.

Η είδηση του θανάτου λύπησε πολλούς καθώς ο Απόστολος Ηρακλέους ήταν αγαπητός από τους συναδέλφους του για το ήθος, την καλοσύνη και την προσφορά του.

Ήταν παντρεμένος με την Αικατερίνη Ηρακλέους και ήταν πατέρας τριών παιδιών, της Κυριακής, της Ιωάννας και του Παναγιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις