Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Δήμος αποκλείει το μόλο της Αγίου Νικολάου- Μπαίνουν φυσικά εμπόδια

Ο Δήμος αποκλείει το μόλο της Αγίου Νικο...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Όλα όσα θα γίνουν στον χώρο

Στον αποκλεισμό του Μόλου της Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr θα προχωρήσει την ερχόμενη εβδομάδα, ο Δήμος Πατρέων, προκειμένου να σταματήσει η στάθμευση των οχημάτων στο χώρο. Συγκεκριμένα, αναμένεται να τοποθετηθούν φυσικά εμπόδια, στο σημείο από όπου εισέρχονται σήμερα τα αυτοκίνητα.

Η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού-Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης, Δημοτικής Περιουσίας Αναστασία Τογιοπούλου, μιλώντας στο thebest.gr, αναφέρθηκε στο πως θα γίνει ο αποκλεισμός του χώρου:  «Δρομολογούμε, την ερχόμενη εβδομάδα, διαδικασίες αποκλεισμού του Μόλου της Αγίου Νικολάου. Θα τοποθετήσουμε φυσικά εμπόδια ώστε να αποκλείσουμε την είσοδο των οχημάτων σε αυτόν. Στο σημείο, που βρίσκεται το άνοιγμα με τα  ζέρσεϊ, θα μπουν εμπόδια, είτε από τσιμέντο, είτε από μέταλλο, τα οποία θα κλειδώνουν με αλυσίδα».

Σε ό, τι αφορά, τη σήμανση απαγόρευσης εισόδου στο Μόλο και την παραβίαση αυτής, η κ.  Τογιοπούλου τονίζει ότι θα πρέπει να μπει μια τελεία σε αυτό:  «Υπάρχει σήμανση που λέει ρητά ότι απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση στο Μόλο, και αφού δεν γίνεται κατανοητό με την σήμανση, πλέον μπαίνουμε στη διαδικασία να βάλουμε εμπόδια προκειμένου να μην  μπορεί να περάσει αυτοκίνητο, το οποίο εν γνώσει του οδηγού παραβιάζει την σήμανση. Αρχικά, θα υπάρξουν εκτεταμένες ενημερώσεις στους πολίτες για το ότι ο χώρος θα κλειστεί και ότι κινδυνεύουν τα οχήματά τους να εγκλωβιστούν μέσα. Αμέσως μετά  θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις