Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, βραβεύσεις και κοπή βασιλόπιτας στον Πανηπειρωτικό Σύλλογο

Ετήσια τακτική γενική συνέλευση, βραβεύσ...

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της περασμένης Κυριακής 20/3/2022 μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα

Το πρωί της περασμένης Κυριακής 20/3/2022 πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μελών του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών.

Το πλήθος των Ηπειρωτών που έδωσε το παρών τόσο στο «Σπίτι του Ηπειρώτη» όσο και μέσω εξ αποστάσεως σύνδεσης, ενέκρινε τον διοικητικό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς και τον προγραμματισμό του τρέχοντος έτους, όπως, επίσης, τον αντίστοιχο οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό.

Επιπλέον, το σώμα της Γενικής Συνέλευσης συζήτησε επί μακρόν θέματα επικαιροποίησης και τροποποίησης άρθρων του καταστατικού. Εκφράστηκε πλουραλισμός απόψεων, τέθηκαν γόνιμοι προβληματισμοί, ενώ, παράλληλα, έγιναν προτάσεις για ενέργειες και δράσεις με στόχο την προαγωγή & διεύρυνση του πολιτισμικού και κοινωνικού έργου του Πανηπειρωτικού.

Κατά τη διάρκεια της Γ.Σ. επιδόθηκε τιμητική πλακέτα στον Δημήτριο Μάκκα από το Ριζό Ιωανννίνων, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του, Κορίνα, και το γιο τους, Μαργαρίτη, αποτέλεσαν τους δωρητές πλήθους αντικειμένων λαϊκής τέχνης και οικιακής χρήσης δημιουργώντας έτσι το μουσείο του Συλλόγου μας.

Στο πέρας της συνέλευσης, τηρώντας το έθιμο, ο Πρόεδρος, Αλέξανδρος Χάιδας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα, ευχαριστώντας μέλη, φίλους και ΔΣ για την ενεργητικότητα και την προσφοράς τους, ευχόμενος ολόψυχα εκ μέρους του Δ.Σ. καλή και δημιουργική χρονιά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις