Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κούτες με γραφική ύλη και τρόφιμα μακράς διάρκειας παρέδωσε ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών

Κούτες με γραφική ύλη και τρόφιμα μακράς...

Την περασμένη Παρασκευή στο οικοτροφείο της Ι. Μ. Δουραχάνη Ιωαννίνων

Την περασμένη Παρασκευή, 25/2/2022, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών παρέδωσαν κούτες με σχολική και γραφική ύλη, τρόφιμα μακράς διάρκειας καθώς και είδη προσωπικής υγιεινής στο οικοτροφείο της Ι. Μ. Δουραχάνη Ιωαννίνων.

Η αποστολή του Πανηπειρωτικού Συλλόγου που ξεκίνησε από την Πάτρα και αποτελούνταν από τους Χάιδα Αλέξανδρο, Πρόεδρο του ΔΣ του συλλόγου, Σπύρο Χάιδα, Αντιπρόεδρο, Φωφώ Τσόλκα, Έφορο Κυριών, Λευτέρη Τσόλκα, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων, Πίτσου Χαρά & Μπουρδάρα Πηνελόπη, μέλη τμημάτων, έτυχε θερμής υποδοχής από τους διευθυντές των σχολείων και τους υπεύθυνους του οικοτροφείου της Ι.Μ., Χρήστο Μπότση, Πολίτσου Δήμητρα, κ. Τεμπονέρα.

Από την ολιγόωρη παραμονή μας στο οικοτροφείο και την γειτνιάζουσα Ιερά Μονή, που βρίσκονται στους πρόποδες του όρους Μιτσικέλι, απέναντι από τη λίμνη Παμβώτιδα, είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για το έργο που επιτελείται στα σχολεία (δημοτικό και γυμνάσιο) του οικοτροφείου, να συνομιλήσουμε με τα παιδιά όπως, επίσης, να γνωρίσουμε την ιστορική πορεία μέσα στο χρόνο της εμβληματικής αυτής μονής της Ηπείρου, αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Αλέξανδρος Χάιδας.

Τέλος ο κ. Χάιδας ευχαριστεί δημοσίως θερμά όλα τα μέλη και τους φίλους του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών που συνέβαλαν, ώστε να συγκεντρωθούν όλες αυτές οι ποσότητες βοήθειας και να προσφερθούν σε παιδιά που τόσο τις έχουν ανάγκη, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το μεγαλείο ψυχής του ανθρώπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις