Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απόστολος Λύτρας στο thebest: «Οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα»- Το αιχμηρό σχόλιο

Απόστολος Λύτρας στο thebest: «Οι δημοσι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση τριών παιδιών

Την ώρα που αθηναϊκά μέσα διαρρέουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες μέσα στην εβδομάδα οι αστυνομικές αρχές θα προχωρήσουν σε συλλήψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας, τηρεί «σιγή ιχθύος» αποφεύγοντας να κάνει την παραμικρή δήλωση.

Το thebest.gr επικοινώνησε με τον κ. Απόστολο Λύτρα ο οποίος τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει καμία δήλωση για ην πορεία των ερευνών ούτε σχετικά με τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ραγδαίες εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες ενώ όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται ακόμη και για συλλήψεις μέχρι την Τετάρτη από την πλευρά δημοσιογράφων αθηναϊκών ΜΜΕ, με σαφώς ειρωνικό τόνο ανέφερε: «τι να σας πω; Ίσως οι δημοσιογράφοι ξέρουν καλύτερα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι όσα λέγονται είναι ανυπόστατα.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες ο κ. Λύτρας με δελτίο Τύπου που είχε εκδώσει είχε τονίσει ότι ορισμένοι δημοσιογράφοι με το πρόσχημα της ανάδειξης της αλήθειας, δεν δίστασαν όχι μόνο να μεταδίδουν κάθε είδους ανακρίβεια και να παρουσιάζουν ως δήθεν ειδησεογραφικά ντοκουμέντα ανυπόστατες φήμες, αλλά έφτασαν στο σημείο να δημοσιεύσουνακόμη  φωτογραφίες των παιδιών από το Νεκροτομείο.

Επιπλέον, ο κ. Λύτρας είχε αναφερθεί και σε δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις με υπεύθυνους τρεις ιατροδικαστές, οι οποίοι όπως δεν είχαν αναφερθεί σε εγκληματική ενέργεια, σε ασφυξία ή σε ανάλογα περιστατικά.

«Δεν υπάρχει ιατροδικαστής που να μην μπορεί να αντιληφθεί εγκληματική ενέργεια» είχε πει ο δικηγόρος και είχε επισημάνει πως ο ίδιος είχε ρωτήσει τους ιατροδικαστές εάν βλέπουν εγκληματική ενέργεια και του απάντησαν πως όχι.

Ο κ. Λύτρας είχε επισημάνει πως το ζευγάρι τον προσέγγισε από κοινού και είχε τονίσει πως έχουν προβληθεί κατά καιρούς κάποιες δηλώσεις τους που δεν ισχύουν. Ερωτηθείς για το τι άνθρωπος είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε αναφέρει πως: «Αυτό που προσπαθούν να περιγράψουν για τη μητέρα, δεν ισχύει. Είναι μία γυναίκα που ενδεχομένως να μιλάει περισσότερο από αυτό που πρέπει, αλλά δεν είναι αυτό που περιγράφεται ως άνθρωπος».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις