Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Nail art: Αγαπημένες συνταγές αλλά και καινοτόμες ιδέες- stars τα hot pink και ανανεωμένο «γαλλικό»

Nail art: Αγαπημένες συνταγές αλλά και κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα νύχια για το Πάσχα και τις πρώτες καλοκαιρινές μέρες σύμφωνα με το αμερικάνικο Harper’s Bazaar

Η καθιερωμένη εαρινή παλέτα που απομακρύνει τα μουντά χρώματα του χειμώνα, το εκρηκτικό χρωματολόγιο των bright colors με πρωταγωνιστή το ροζ- φούξια, η εξέλιξη του γαλλικού αλλά και οι σχεδιαστικοί νεωτερισμοί θα δεσπόσουν στα νύχια μας τους επόμενους μήνες, εφόσον ακολουθούμε τις beauty υποδείξεις στο διεθνές προσκήνιο. Όπως επισημαίνει το αμερικάνικο Harpers Bazaar οι προτάσεις είναι πολλές και ήρθε η στιγμή να ανανέωσουμε την εικόνα των άκρων μας. Κάποια looks είναι απλά, κάποια όμως συγκαταλέγονται στη nail art, εάν θέλετε κάτι το πιο αναπάντεχο και εξεζητημένο.

Το «γαλλικό» με μεταλλική ή χρωματιστή  άκρη

Το αγαπημένο «γαλλικό» μανικιούρ αφήνει πίσω του το  κλασικό λευκό. Προτείνεται το λεγόμενο «Μetallic French Mani» με την άκρη να γυαλίζει σε ασημί, χρυσό μπρονζέ, μεταλιζέ σωμόν. Ειδάλλως η άκρη μπορεί να γίνει ροζ, φούξια, πορτοκαλί ακόμα και μπλε ή πράσινη. Αλλωστε η μόδα στην ένδυση υμνεί αυτή τη σαιζόν τα εκτυφλωτικά χρώματα.

Το έντονο ροζ της  μόδας

Ο απόλυτος star της σαιζόν είναι το hot pink, το ροζ που λάμπει σε φλούο εκδοχή και το φούξια σε διάφορες τονικές διαβαθμλίσεις. Δεν μπορείτε να αδιαφορήστε αν θελετε να νιώθετε trendy. Από εκεί και πέρα πορτοκαλί, καρπουζί, royal μπλε, πράσινα μας φλερτάρουν.

Τα καθωσπρέπει παστέλ

Τα γλυκούλια παστέλ δεν φεύγουν ποτέ από τα νύχια της άνοιξης. Νέα απαλά ροζ, λιλά, αχνοκίτρινα και σιέλ είναι εδώ. Οσες τα αγαπάτε μην αντισταθείτε.

 

Τα περλέ και ιριδίζοντα βερνίκια

Ασημόλευκα βερνίκια που λάμπουν και άλλα περλέ που ροζίζουν και ιριδίζουν είναι ξανά must.

Το γυάλινο εφέ

Aν τολμάτε πιο εκκεντρική εικόνα, επεξεργαστείτε την ιδέα «glass» δηλαδή τωβν νυχιών που δείχνουν σαν γυάλινα και πάνω έχουν κάποιο γραμμικό σχέδιο.

Το κενό στο κάτω μέρος του νυχιού

 Ένα είδος μισοφέγγαρου στη βάση του νυχιού, κάτι σαν ανάποδο γαλλικό αποτελεί βασική πλέον πρόταση των nail experts.

Τα διακριτικά γαλακτερά

 H τάση «barely there», δηλαδή τα νύχια που δείχνουν περιποιημένα, καθαρά και chic χωρίς να «φωνάζουν» είναι εξαιρετικά δημοφιλής τη φετινή άνοιξη, Αποχρώσεις εκρού, ροζέ κλπ με φίνο γαλακτερό αποτέλεσμα που είναι σχεδόν αόρατες στυλιστικά κοντράρονται δυναμικά με άλλες θεαματικές προτάσεις.

 Τα «μισά μισά»

Θα ενώνατε στο ίδιο νύχι δυο καλοκαιρινούς τόνους μαζί; Φούξια με πρτοκαλί, ροζ με τιρκουάζ κάθετα ή οριζίοντια καμπυλωτά; Θα κάνατε μια χρωματική παραφωνία σε ένα μόνο νύχι; Οι nail experts λένε ναι. |

Η μεγάλη γκάμα σε σχέδια

Τα πολύχρωμα πουά, τα μικρά διαγώνια καρό, οι πλάγιες ρίγες σε τόνους φλούο αθλητικούς, θα μικρά ανθάκια, τα ψυχεδελικά ολύχρωμα κύματα, τα νύχια σε διαφορετικά χρώματα με παρόμοιες ρίγες, τα μοτίβα φατσούλες, φραουλίτσες, καρδούλες

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View