Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η μαρτυρία αξιωματικού στο Φως στο Τούνελ για το θάνατο των παιδιών

Πάτρα: Η μαρτυρία αξιωματικού στο Φως στ...

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

Η υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά αδελφάκια που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο, φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξιχνίασης.
 
Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής, την Παρασκευή 18 Μαρτίου, δόθηκε στην Αγγελική Νικολούλη μία σοβαρή μαρτυρία. Η ίδια ακούστηκε σοκαρισμένη να λέει πως «ένα από τα τρία παιδιά, φαίνεται να μιλάει στους ερευνητές μέσα από τον τάφο του».

Σύμφωνα με τις αξιόπιστες πληροφορίες που έφτασαν στην εκπομπή, ένα σημαντικό στοιχείο που έχει βρεθεί κατά τη διάρκεια της εξονυχιστικής έρευνας, μένει να εδραιωθεί για να «δέσει» η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια.

Το «Τούνελ» παρουσίασε και νέες μαρτυρίες με στοιχεία, που προκάλεσαν αίσθηση.

Μάρτυρας που προέρχεται από τα Σώματα Ασφαλείας, ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών λίγους μήνες πριν παντρευτεί τον εν διαστάσει πλέον σύζυγό της, είχε εμφανιστεί σε συγγενικά του πρόσωπα σαν ετοιμοθάνατη από καρκίνο.

Την ενδιέφερε, σύμφωνα με την καταγγελία, το νεαρό μέλος της οικογένειας που ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, με τον οποίο σύναψε σχέση. Μάλιστα, έλεγε στους γονείς του, να του επιτρέψουν να μείνει κοντά της το σύντομο διάστημα που της απέμενε στη ζωή.

Η οικογένεια έδειξε ευαισθησία, αφού το ίδιο πρόβλημα υγείας αντιμετώπιζε και ένα μέλος της. Όταν σύμφωνα με τη μαρτυρία τους αντιλήφθηκαν από την έρευνά τους ότι αυτο δεν ίσχυε , απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις