Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η Σάντρα Μπούλοκ παρουσίασε τη νέα της ταινία «The Lost City» στο Φεστιβάλ SXSW στο Τέξας

Η Σάντρα Μπούλοκ παρουσίασε τη νέα της τ...

Το φιλμ θα βγει στις 24 Μαρτίου 2022 στη χώρα μας και στην Πάτρα - Συμπρωταγωνιστούν οι Τσάνινγκ Τέιτουμ και Μπραντ Πιτ

Η Αμερικανίδα σταρ του σινεμά, Σάντρα Μπούλοκ παρουσίασε τη νέα ρομαντική περιπέτεια όπου πρωταγωνιστεί, «The Lost City» στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ SXSW, στο Ώστιν του Τέξας.

Η 57χρονη, τιμημένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία είναι και παραγωγός της ταινίας, ήταν παρούσα στη δίωρη προβολή και εξέφρασε τη χαρά της που βρέθηκε μετά από πολύ καιρό σε κινηματογραφική αίθουσα.

«Είναι η πρώτη φορά που παρακολούθησα την ταινία με κοινό. Στο στάδιο μετά την παραγωγή, όλα έγιναν μέσω Zoom, όλα ήταν εικονικά, όλα ήταν σε μικρούς κύβους και έπρεπε απλώς να κάνεις την προσευχή σου. Το να την βλέπω σε κινηματογράφο μου θυμίζει γιατί αγαπάμε τον κινηματογράφο» δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλαίσιο του Φεστιβάλ SXSW.

 Η Μπούλοκ, η οποία ζει στο Ώστιν είπε ότι επικεντρώνεται στην ανατροφή των παιδιών της, του γιου της, Λούις 11 ετών και της κόρης της Λάιλα 8 ετών.

 «Θα επανέλθω, δεν ξέρω πότε. Πιθανώς όταν θα είναι έφηβοι, 16 ή 17 χρονών» είπε η ηθοποιός.

 Η Σάντρα Μπούλοκ ανέφερε ότι η πρώτη ταινία την οποία γύρισε στο Ώστιν ήταν το επιτυχημένο φιλμ «Miss Congeniality» και τότε αντιλήφθηκε ότι είχε μετακομίσει στο σωστό μέρος.

 Αναφέρθηκε ακόμη στο γεγονός ότι ο σούπερ σταρ Μπραντ Πιτ έχει έναν δεύτερο ρόλο στην ταινία «The Lost City».

 «Ήταν η όγδοη επιλογή μας» αστειεύτηκε η Μπούλοκ για τον Πιτ. «Έχουμε την ίδια κομμώτρια. Του είπε να συμμετάσχει στην ταινία μου και είπε σε μένα να συμμετάσχω την ταινία του. Δεν αστειεύομαι, έτσι έγινε» εξήγησε.

Η Σάντρα Μπούλοκ στο μεταξύ θα εμφανιστεί & στην ταινία «Bullet Train» με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ.

Την ταινία «The Lost City - Η Χαμένη Πόλη» όπου επίσης παίζει ο γοητευτικός Τσάνινγκ Τέιτουμ, σκηνοθέτησαν οι Άνταμ και Άαρον Νι σε σενάριο των Όρεν Ουζιέλ και Ντάνα Φοξ από βιβλίο του Σεθ Γκόρντον.

Στην ταινία που θα βγει στη χώρα μας στις 24 Μαρτίου 2022 ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της στις ΗΠΑ, η Μπούλοκ υποδύεται τη Λορέτα Σέιτζ, συγγραφέα ρομαντικών μυθιστορημάτων που έχει βαρεθεί τους σήμα κατατεθέν χαρακτήρες της και συγκεκριμένα το όμορφο μοντέλο Άλαν (Τσάνινγκ Τέιτουμ) που εμφανίζεται στα εξώφυλλα όλων των βιβλίων της και φαίνεται να πιστεύει ότι είναι πραγματικά ο φανταστικός ρομαντικός ήρωάς της Ντας.

Η συγγραφέας πέφτει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να τον βοηθήσει να βρει ένα μυθικό κόσμημα κεφαλής σε ένα απομακρυσμένο νησί στον Ατλαντικό που πρόκειται να καταστραφεί από ένα ηφαίστειο.

Το διαφημιστικό τρέιλερ του φιλμ ήδη παίζεται στα Odeon Veso Mare.

Το ρόλο του κακού υποδύεται ο Ντάνιελ Ράντκλιφ.

*Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture