Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο του αείμνηστου Υπουργού Γιάννη Βασιλειάδη

Συμπληρώνονται 10 χρόνια από το θάνατο τ...

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης & τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα παραστούν την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο ετήσιο Μνημόσυνο που θα τελεστεί στο Αίγιο

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται στις 30 Μαρτίου 2022 από τον θάνατο του πρώην Υπουργού Γιάννη Βασιλειάδη, ενός προβεβλημένου πολιτικού που υπηρέτησε ως Υπουργός και Βουλευτής με πάθος την Αχαΐα και τους πολίτες της.

Ο Ναύαρχος Γιάννης Βασιλειάδης διακρίθηκε για τη συμβολή του στην αποκατάσταση της Δημοκρατίας , υπηρέτησε με την ίδια ανιδιοτέλεια την πολιτική και κέρδισε επάξια την αγάπη και τον θαυμασμό των Αχαιών, αναφέρει ανακοίνωση της Δ.Ε.Ε.Π.  – Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφερείας Ν.Δ. Αχαΐας.

Στη μακρά πολιτική και επαγγελματική του διαδρομή ο Γιάννης Βασιλειάδης διακρίθηκε για το ήθος, τη σεμνότητα, τη μαχητικότητα και την αγάπη του για την Ελλάδα και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Από τις κορυφαίες θέσεις του Υπουργικού Συμβουλίου (Δημόσια Τάξη , Εθνική Άμυνα), αλλά και ως (Βουλευτής, Γενικός Διευθυντής της Νέας Δημοκρατίας, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας) άφησε αποτυπώματα ήθους, αξιοπρέπειας, ευθύνης και αποτελεσματικότητας, υπογραμμίζει η ίδια ανακοίνωση.

Πάνω απ’ όλα υπήρξε ένας προβεβλημένος Πολιτικός που παρήγαγε σημαντικό έργο και ένας εξαίρετος άνθρωπος με ειλικρινή αγάπη και έγνοια για την Πατρίδα μας και τον τόπο μας.

Παρακαταθήκη του για τις επόμενες γενιές αποτελεί το Ίδρυμα «Κατερίνα Βασιλειάδη» το οποίο κάθε χρόνο επιβραβεύει μαθητές και μαθήτριες από την Αιγιάλεια.

Ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης και τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα παρευρεθούν την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 στο ετήσιο Μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί για την ανάπαυση της ψυχής του στο Αίγιο.

Η μνήμη του σπουδαίου πολιτικού με τις σημαντικές παρεμβάσεις και διακρίσεις θα αποτελεί για όλους μας πολύτιμη παρακαταθήκη και οδηγό, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις