Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα Κακά Κορίτσια από την Πάτρα μετά το Chart Show ετοιμάζονται για live στο Shamone

Τα Κακά Κορίτσια από την Πάτρα μετά το C...

Το ανακοίνωσαν στην Δέσποινα Βανδή το περασμένο Σάββατο στον Alpha όπου ενθουσίασαν με την επανεμφάνιση τους

Σίγουρα ήταν μια μεγάλη και ευχάριστη έκπληξη η επανεμφάνιση του γυναικείου συγκροτήματος «Τα Κακά Κορίτσια» από την Πάτρα που είχε ξεχωρίσει και γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του ’90. Τα τρία ταλαντούχα  κορίτσια σαν σχεδόν να μην πέρασε μια μέρα από τότε εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Chart Show» με παρουσιάστρια την λαμπερή Δέσποινα Βανδή που ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 το βράδυ στο κανάλι του Alpha.

Σίγουρα η ευχάριστη έκπληξη ήταν πως ένα από τα τραγούδια των «Κακών Κοριτσιών», το «Γεια σου» βρέθηκε στο ν. 14 των 30 δημοφιλέστερων και εμπορικότερων της συγκεκριμένης δεκαετίας μέσα από εκατοντάδες τραγούδια και για την ακρίβεια μέσα από σχεδόν 6.000 κομμάτια που κυκλοφόρησαν τα χρόνια του ’90!

Τα "Κακά Κορίτσια" (Ανθή Γιακουμέλου, Μαρία Σταρένιου και Άντζελα Μαυρωτά) ανέβηκαν λοιπόν στη σκηνή του Chart Show και τραγούδησαν όχι μόνο το "Γεια σου" αλλά και το «Ήρθες πάλι πίσω σαν το δολοφόνο» αλλά και το επίσης πολύ όμορφο κομμάτι «Ξαναγεννήθηκα».

Τα «Κακά Κορίτσια» ξεσήκωσαν το κοινό με την εμφάνιση τους και το σημαντικότερο έχουν ξανατραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους ενώ όπως είπαν την 1η Απριλίου 2022 θα κάνουν ένα μουσικό live στο μπαρ Shamone, στην Αθήνα.

Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, η Δέσποινα Βανδή τις καλωσόρισε συγκινημένη και τις ρώτησε το πως βγήκε το συγκεκριμένο όνομα για το συγκρότημά τους και εκείνες απάντησαν ότι το είχε σκεφτεί ο παραγωγός τους, κυρίως γιατί ήταν "κορίτσια", που δεν έμπαιναν σε καλούπια και ήταν πάντα ατίθασες.

Μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο από την εμφάνιση τους στην ανάρτηση του www.gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight