Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη για βίντεο που σοκάρει- "Δεν είναι για τον αέρα, αλλά για τις Αρχές"

Πάτρα: Η Αγγελική Νικολούλη για βίντεο π...

Η εκπομπή "Φως το Τούνελ", ασχολήθηκε για ακόμη μία φορά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η εκπομπή "Φως το Τούνελ" που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε για ακόμη μία φορά με την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, η οποία συνεχίζει να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η μητέρα περιέγραψε ότι κατέγραψε σε ένα βίντεο με τρία μέρη, τη φωτογραφία που απεικονίζει το μόνιτορ που απεικονίζει τους παλμούς οι οποίοι φτάνουν τους 165, με καλό οξυγόνο και μετά πέφτει στους 61 με μηδενικό σχεδόν οξυγόνο. Κατέγραφε μια το μόνιτορ και μια την κλινική εικόνα του παιδιού. Βάση των ισχυρισμών της έχει ενημερώσει και την αστυνομία. Ο γιατρός λέει ότι δεν το έχει στα χέρια του.

"Είναι ένα ντοκουμέντο που δείχνει την πτώση οξυγόνου. Υπάρχει βίντεο ολόκληρο που δείχνει την εικόνα. Βέβαια δεν ξέρουμε αν είναι παραποιημένο ή τι είχε προηγηθεί αλλά υπάρχει βίντεο που δείχνει τους σπασμούς του παιδιού και είναι πραγματικά, απ’ ότι έχω μάθει, σοκαριστικό. Δεν είναι για τον "αέρα" σε καμία περίπτωση αλλά για τις Αρχές", είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις