Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κλινικός ψυχολόγος αναλύει τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Κλινικός ψυχολόγος αναλύει τις ζω...

Οι ζωγραφιές της Τζωρτζίνας και τα «μηνύματά» της

Συνεχίζεται το θρίλερ με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε με το θέμα στην εκπομπή της χθες το βράδυ. Ο κλινικός ψυχολόγος Δημήτρης Πετρούνιας ανέλυσε στο «Φως στο Τούνελ» κάποιες από τις ζωγραφιές που είχε κάνει η μικρή Τζωρτζίνα.

Η προφητική φωτογραφία της με τα τρία αγγελάκια δυστυχώς δεν υπάρχει, την έχει χάσει η μητέρα της. Η καρδιά με τη Μαλένα και στη μέση ένα αγγελάκι είναι η πρώτη φωτογραφία. Εκείνη την περίοδο η Τζωρτζίνα πήγαινε στο νηπιαγωγείο.

 

"Το αγγελάκι έχει ένα σχήμα που μοιάζει με πουλί, η μύτη που είναι σε άλλο χρώμα ίσως να εννοεί το πρόβλημα της αναπνοής της αδερφής της. Στα χέρια υπάρχει μια ασυμμετρία η οποία υποδηλώνει ένα συναισθηματικό κενό όπως και στα δάχτυλα" είπε ο Δημήτρης Πετρούνιας.

Η δεύτερη ζωγραφιά είναι για τη μαμά της με τον Μίκυ.

"Το παιδί ζωγραφίζει έντονα που δείχνει ένα θυμό και μια ανησυχία. Δεν διακρίνονται τα μάτια και το χαμόγελο. Δείχνει ότι είναι σε κάποιο βαθμό πιεσμένο. Πάλι ασύμμετρα τα άκρα" είπε ο Δημήτρης Πετρούνιας.

Η τρίτη εικόνα είναι για την κούνια όταν ήταν στη πρώτη δημοτικού. Είναι η κούνια με ένα παιδάκι.

"Το δέντρο που μοιάζει με κρεμάλα δείχνει μια φοβία. Πάλι είναι ασύμμετρα τα άκρα. Το ουράνιο τόξο ίσως να σημαίνει ότι το παιδί περιμένει μια αλλαγή" είπε ο Δημήτρης Πετρούνιας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις