Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορωνοϊός: Καταδρομικός εμβολιασμός στη Ροδοδάφνη την Παρασκευή 11 Μαρτίου

Κορωνοϊός: Καταδρομικός εμβολιασμός στη ...

Από την 6η ΥΠΕ και τον Δήμο Αιγιαλείας

Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Αιγιάλειας προχωρούν για μία ακόμη φορά στην πραγματοποίηση ενός καταδρομικού εμβολιασμού στην Αιγιάλεια.

Πιο αναλυτικά,όπως ανακοινώθηκε, την Παρασκευή 11 Μαρτίου,  από τις 09:00 μέχρι 13:30 θα διενεργηθεί εμβολιασμός των κατοίκων της περιοχής της Ροδοδάφνης Αιγιαλείας, και των όμορων οικισμών και χωριών, στο Περιφερειακό Ιατρείο της Ροδοδάφνης,  στα πλαίσια της θωράκισης των πολιτών κατά του νέου κορονοιού. Πρόκειται για την επιτόπια εμβολιαστική δράση που  έχει αναπτυχθεί από τη Διοίκηση της   6ης ΥΠΕ, με τη συνδρομή της κινητής Μονάδας Εμβολιασμού. Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν έχουν τη δυνατότητα να υποβληθούν στην πρώτη ή στη δεύτερη, ή ακόμη και στην αναμνηστική  (Τρίτη) δόση του εμβολίου  Phizer. Είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους τον προσωπικό τους αριθμό ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα.  

Κοινός στόχος των συνεργαζόμενων φορέων είναι η ανόρθωση τοίχους ανοσίας στους κατοίκους της υπαίθρου, ώστε να αποφευχθεί η μετάδοση της νόσου και να θωρακιστεί η υγεία του συνολικού  πληθυσμού.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις