Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δικηγόρος Γεωργίας Μπίκα: “Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση” – Τα επόμενα βήματα

Δικηγόρος Γεωργίας Μπίκα: “Δεν αποδείχθη...

Η ψυχολογία της 24χρονης

Εξελίξεις στην υπόθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, η οποία κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ο δικηγόρος της νεαρής γυναίκας επιβεβαίωσε ότι η ανάκριση έκλεισε χωρίς να αποδειχθεί ομαδικός βιασμός και πλέον, αναμένεται η εισήγηση του εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών ώστε να αποφασιστεί εάν η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο ή όχι, με έναν κατηγορούμενο.

Ο δικηγόρος της Γεωργίας, Θανάσης Ζιώγας, μιλώντας στην εκπομπή “Super Κατερίνα” περιέγραψε την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

“Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα, προκειμένου ο εισαγγελέας να εισηγηθεί στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να αποφασιστεί τι κατηγορία θα απαγγελθεί. Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφασίζει ή να πάει στο ακροατήριο ή στο αρχείο, αυτό προβλέπει ο νόμος”, είπε ο συνήγορος της 24χρονης.

 Ερωτηθείς για την εισήγηση που είχε κάνει η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα, ώστε να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις (εξέταση τρίχας, DNΑ κλπ), απάντησε ότι “αυτά τα αιτήματα απερρίφθησαν από την ανάκριση”.

“Κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο, όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός από έναν κατηγορούμενο. Η ψυχολογία της Γεωργίας αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση. Έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία της δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν και τα ευρήματα πάνω στο σώμα της, μετά την κλινική εξέταση. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο” ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της 24χρονης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις