Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το TEDxPatras διοργανώνει συνάντηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Το TEDxPatras διοργανώνει συνάντηση για ...

Το Σάββατο 12/3/2022 στο θέατρο Όροφως - Μεταξύ των ομιλητών και η ηθοποιός Αντιγόνη Κουλουκάκου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, το TEDxPatras δίνει βήμα στη γυναικεία δυναμική, με τη διοργάνωση της συνάντησης με τίτλο “Women's Empowerment Gathering: #BreaktheBias”, αυτό το Σάββατο 12 Μαρτίου 2022, στις 17:00, στο Θέατρο Όροφως στην Όθωνος Αμαλίας 112, στην Πάτρα (www.orofws.gr).

Σκοπός της συνάντησης αποτελεί η ενημέρωση και η ενδυνάμωση των γυναικών - μελών της κοινότητας του TEDxPatras. Προσκεκλημένοι από τον χώρο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της κοινωνίας των πολιτών και της τέχνης, θα μοιραστούν ιδέες που έκαναν πράξη και όνειρα που πραγματοποίησαν, για να συμβάλουν με τον δικό τους τρόπο και τη δική τους προσπάθεια στην ισότητα των φύλων.

Η συζήτηση θα είναι αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες, με σκοπό να μεταδώσει έμπνευση, να εκπέμψει δυναμισμό και να αναδείξει τη δημιουργικότητα μέσω της ενημέρωσης, της ανταλλαγής ιδεών και της δικτύωσης.

Σε μια ανοικτή, ίση και δίκαιη κοινωνία, όλοι μας οφείλουμε να μεταφέρουμε ως υπόμνηση καθημερινά, ότι στόχο δεν αποτελεί αποκλειστικά η εξάλειψη της ιστορικά διαπιστωμένης έμφυλης ανισότητας, αλλά η κατάκτηση της ουσιαστικής ισότητας.

Η συνάντηση θα περιλαμβάνει σύντομες τοποθετήσεις που θα αποτελέσουν αφορμή για μια κυκλική συζήτηση που θα ακολουθήσει με τους συμμετέχοντες και το κοινό.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν οι:

Καλλιόπη Αλπίτση, Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής ελc productions και Διευθύντρια του ελculture.

Καρολίνα Ακινόσογλου, Παθολόγος – Λοιμωξιολόγος, Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών.

Αμαλία Βούλγαρη-Πολονύφη, Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Βιοχημικός Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, Βιοχημικός - Βιοτεχνολόγος, Περιβαλλοντολόγος.

Χρήστος Καραπιπέρης, Κοινωνικός Λειτουργός - Ψυχοθεραπευτής Gestalt, Κέντρο Ψυχοθεραπείας και Έκφρασης στην Πάτρα, πρώην στέλεχος της κοινωνικής υπηρεσίας του ΕΕΣ Πάτρας.

Αγγελική Κολλυροπούλου, Εκπαιδευτικός Χρηματοοικονομικής Διοίκησης, μέλος του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου γυναικών «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΕΣ», του Ομίλου Αγάπης και Συμπαράστασης και του Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών Πάτρας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου, Ηθοποιός, Απόφοιτος της δραματικής σχολής “La Scuola del Teatro della Cometa”.

Λόγω των περιορισμένων θέσεων συμμετοχής έχουμε δημιουργήσει την παρακάτω ηλεκτρονική προεγγραφή: https://bit.ly/3IJsIPX

*(Απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, υποχρεωτική χρήση μάσκας και τήρηση των απαραίτητων αποστάσεων).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις