Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Τι απαντά η Κοινωφελής – Καρναβάλι Πάτρας στα παράπονα των σοκολατοριχτών

Τι απαντά η Κοινωφελής – Καρναβάλι Πάτρα...

Ο Δήμος Πατρέων διέθεσε αυτοκίνητο για να πάνε στην Αθήνα και να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλοντας το Πατρινό Καρναβάλι, τονίζει η ανακοίνωση της Κοινωφελούς

Μετά από δημοσιεύματα στα οποία περιγράφεται δυσαρέσκεια απέναντι στον Δήμο Πατρέων, εκ μέρους του Περικλή Δημητρόπουλου, ως εκπροσώπου των Σωματείων Σοκολατοριχτών, η ΚΕΔΗΠ-Κοινωφελής Επιχείρηση Καρναβάλι Πάτρας ενημερώνει με ανακοίνωση της για τα εξής:

Εκπρόσωποι των Σοκολατοριχτών παρόντος του κ. Δημητρόπουλου, συναντήθηκαν με την πρόεδρο κα Ήρα Κουρή στις 14/1/2022, ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα του Πατρινού Καρναβαλιού 2022, συζήτησαν τα υπάρχοντα προβλήματα και αποφάσισαν από κοινού για τις εκδηλώσεις που θα συμμετείχαν δίνοντας και ρίχνοντας σοκολάτες.

Πρώτη εκδήλωση συμμετοχής τους ήταν η παράδοση του καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο. Στη συνέχεια ο Δήμος Πατρέων διέθεσε αυτοκίνητο για να πάνε στην Αθήνα και να συμμετέχουν σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλοντας το Πατρινό Καρναβάλι. Επίσης έκοψαν τη σοκολατοκαρναβαλόπιτά τους στο χώρο των Παλαιών Σφαγείων και στην εκδήλωση αυτή συμμετείχε δωρεάν η Δημοτική Μουσική του Πολιτιστικού Οργανισμού του (Μπάντα του Δήμου Πατρέων).

Για το τελευταίο Σαββατοκύριακο η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας έχει επισκευάσει δύο κλειστές πλατφόρμες και θα τους διαθέσει και τα αντίστοιχα τρακτέρς για τη ρίψη σοκολατών στο κέντρο της Πάτρας, όπως έχει συμφωνηθεί.

Είναι απορίας άξιον πώς κάτω από αυτές τις συνθήκες διατυπώνονται παράπονα εκ μέρους τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture