Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Έχω πολλούς άσσους στο μανίκι μου» λέει ο πατέρας των τριών παιδιών

Πάτρα: «Έχω πολλούς άσσους στο μανίκι μο...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Στην Πάτρα είναι στραμμένα τα βλέμματα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης των αιφνιδίων θανάτων των 3 παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Ο πατέρας στέκεται στο πλευρό της συζύγου του και σύμφωνα με δήλωσή του στην εκπομπή «Πρωίνο» του ΑΝΤ1, ανέφερε πως «έχω πολλούς άσους στο μανίκι μου». Σύμφωνα πάντα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, ο πατέρας των τριών παιδιών αναφέρεται στη νοσοκομειακή και νοσηλευτική αντιμετώπιση των παιδιών που έφυγαν εξαιρετικά πρόωρα από τη ζωή, αναφέρει το ethnos.gr

Ο πατέρας είπε χαρακτηριστικά «θα τα πούμε όλα μετά τις τοξικολογικές. Μέχρι τότε, παρακαλούμε σιωπή και σεβασμό» σημειώνοντας με νόημα πως «θα τα πούμε εν καιρώ».

 

 

Στο μεταξύ σημειώνεται πως οι πολυαναμενόμενες τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να καθυστερήσουν ακόμη περισσότερο. Και αυτό γιατί σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της Τζωρτζίνας, του μεγαλύτερου παιδιού, αναμένονται να βγουν τέλος του μήνα και ανάλογα με τα ευρήματα που θα προκύψουν ενδεχομένως να ζητηθεί η συμβολή εξιδεικευμένου εργαστηρίου του εξωτερικού. Επίσης, αναμένεται να καταθέσουν δεκάδες μάρτυρες στα πλαίσια των ερευνών που έχουν διαταχθεί.

 Η οικογένεια των τριών μικρών παιδιών, μιλώντας στο Star έκαναν έκκληση να υπάρξει σεβασμός στη μνήμη των παιδιών τους, μέχρι την ολοκλήρωση των ερευνών. «Σιωπή και σεβασμός για τα παιδιά μας μέχρι να βγουν οι τοξικολογικές», ανέφεραν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις