Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει η 2η αίθουσα του Πάνθεον από 24/2 έως και 2/3/2022

Τι προβάλλει η 2η αίθουσα του Πάνθεον απ...

Στην απογευματινή προβολή θα παίζεται η περιπέτεια με τον Τομ Χόλαντ, "Uncharted" και στην βραδινή προβολή των 21.30 επανέρχεται το Οσκαρικό "Belfast"

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα, από την Πέμπτη 24/2 έως και την Τετάρτη 2/3/2022 στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη θα προβάλλονται δύο ταινίες, η εντυπωσιακή περιπέτεια «Uncharted» και η υποψήφια για 7 βραβεία Όσκαρ «Belfast» του Κένεθ Μπράνα που επιστρέφει για προβολή.

ΩΡΑ 19:15

«UNCHARTED»

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Φλέτσερ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τομ Χόλαντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ, Σοφία Τέιλορ Άλι, Τάτι Γκαμπριέλ και ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Διάρκεια: 106 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Ο ερασιτέχνης κλέφτης Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) για την εύρεση του χαμένου θησαυρού του Ferdinand Magellan πριν από 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή ληστεία για το δίδυμο, γίνεται μια πολυταξιδεμένη περιπέτεια να φτάσουν πρώτοι πριν τον αδίστακτο Moncanda (Antonio Banderas) ο οποίος και θεωρεί πως είναι ο νόμιμος κληρονόμος του. Αν ο Nate και o Sully καταφέρουν να απαντήσουν τους γρίφους και λύσουν ένα από τα παλαιότερα μυστήρια στον κόσμο, μπορούν όχι μόνο να διεκδικήσουν λεία αξίας 5 δις δολαρίων αλλά ίσως να βρουν και τον χαμένο αδερφό του Nate. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντέξουν ο ένας τον άλλο.

Η ταινία ξεκίνησε την πορεία της στο Αμερικάνικο box office με 51 εκατ. δολάρια, εισπράξεις συν άλλα περίπου 90 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο ενώ αρκετά καλό ήταν και το ξεκίνημα της στις Ελληνικές αίθουσες στις 17/2, κόβοντας κάτι λιγότερο από 30.000 εισιτήρια το πρώτο πενταήμερο της.

ΩΡΑ 21:30

«Belfast»

Σενάριο και σκηνοθεσία: Κένεθ Μπράνα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζουντ Χιλ, Κατρινα Μπαλφ, Τζεϊμι Ντόρναν, Κιάραν Χαϊντς, Τζούντι Ντεντς.

Διάρκεια: 98 λεπτά

Είδος ταινίας: Δραματική

Ένα νοσταλγικό, βιωματικό δράμα. Οι κοινωνικές αναταραχές της Ιρλανδίας στη δεκαετία του '60, μέσα από τη ματιά του υποψήφιου για Όσκαρ, Κένεθ Μπράνα.

Η ταινία που έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές διεκδικεί 7 βραβεία Όσκαρ, καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, πρωτότυπου σεναρίου, καλύτερου τραγουδιού, β’ ανδρικού ρόλου – Κιάραν Χάιντς, β’ γυναικείου ρόλου – Τζούντι Ντεντς και καλύτερου ήχου.

Η ταινία μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει σε εισπράξεις τα 30,2 εκατ. δολάρια παγκοσμίως.

*ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ Η ΝΟΣΗΣΗΣ.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ SELF-TEST 24 ΩΡΩΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture