Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αναστασιάδης για Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ σε αυτό το επίπεδο»

Αναστασιάδης για Ηλιάδη: «Δεν έχει ξανασ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Καλεσμένος στο Πρωινό μέσω skype ήταν ο πρώην παίκτης της Φάρμας, Γρηγόρης Αναστασιάδης. Ο γυμναστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην Αγγελική Ηλιάδη και την απόφασή του να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, όπως αποκάλυψε σε χθεσινή της συνέντευξη η τραγουδίστρια.

«Ετοιμάζομαι να μετακομίσω στην Αθήνα. Είμαι στις ετοιμασίες. Η απόφαση για τη μετακόμιση είχε να κάνει με το επαγγελματικό κομμάτι. Αν δεν υπήρχε η Αγγελική θα ερχόμουν ίσως λίγο αργότερα. Δε θα μείνουμε μαζί ακόμη, είναι πολύ νωρίς. Την ήξερα την Αγγελική από πριν τη Φάρμα, αλλά δεν την είχα ακούσει από κοντά. Εγώ ακούω κυρίως ξένα. Από την αρχή υπήρχε αμηχανία και ηλεκτρισμός με την Αγγελική» ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αναστασιάσης.

Και πρόσθεσε: «Σε ποιον δεν αρέσει η Αγγελική; Προφανώς μου άρεσε. Ήταν πολύ ξαφνικό. Αναπάντεχο. Οι δικοί μου άνθρωποι ακόμη με ρωτάνε για το παιχνίδι και για την Αγγελική. Τα σχόλια για τη διαφορά ηλικίας με την Αγγελική ανήκουν στον μεσαίωνα. Κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον. Σίγουρα υπάρχει μια πολύ όμορφη σχέση με την Αγγελική. Το διάστημα στην Φάρμα χωρίς την Αγγελική δεν την πάλευα καθόλου. Μιλάμε αρκετές ώρες την ημέρα με την Αγγελική. Δεν έχει ξανασυμβεί να ερωτευτώ ξανά σε αυτό το επίπεδο. Δε μπορούσα να πιστέψω πως θα είχα εκεί μέσα τόσο έντονα συναισθήματα. Αναθεώρησα πάρα πολλά. Ήμουν ελεύθερος πριν τη Φάρμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight