Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έσβησαν, επιτέλους, τα «ανάποδα» φανάρια- Δείτε πώς- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσβησαν, επιτέλους, τα «ανάποδα» ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Στη συμβολή της οδού Κορίνθου με τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων

Αντικείμενο συζήτησης είχαν γίνει τους τελευταίους μήνες, τα γνωστά, και ως «ανάποδα» φανάρια στη συμβολή της οδού Κορίνθου με τον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων τα οποία  λειτουργούσαν... κανονικά αν και σε αντίθετη κατεύθυνση από αυτή του δρόμου και κανείς δεν καταλάβαινε το γιατί.

Εντέλει, λύση βρέθηκε και τα φανάρια –τουλάχιστον στη δεξιά πλευρά της οδού Κορίνθου-πλέον έχουν σβήσει. «Φέραμε πίσω τον εργολάβο και βρήκε τρόπο να τα απομονώσει. Τελικά δεν χρειάστηκε να τα καλύψουμε όπως αρχικά είχαμε στο πλάνο. Βρέθηκε τρόπος και τα κλείσαμε χωρίς να επηρεάζεται η λειτουργία των υπολοίπων φαναριών» αναφέρει στο thebest.gr η Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού –Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού Αναστασία Τογιοπούλου.

Ωστόσο, όπως βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες του thebest.gr τα φανάρια στην αριστερή πλευρά, βρίσκονται σε λειτουργία και έχουν σκεπαστεί με σακούλες απορριμμάτων.

Να θυμίσουμε, ότι τα  συγκεκριμένα φανάρια, όπως και άλλα φανάρια σε άλλα σημεία της πόλης,  τοποθετήθηκαν ενόψει της μελλοντικής αντιδρόμησης των οδών Κορίνθου και Μαιζώνος όποτε και αν αυτή γίνει. Αυτά της Κορίνθου στο ύψος της Τριών Ναυάρχων παρέμεναν σε λειτουργία  για μεγάλο χρονικό διάστημα και όπως είχε εξηγήσει στο thebest.gr η κ. Τογιοπούλου, αυτό γίνονταν για ένα και μόνο λόγο. Τα φανάρια, αποτελούσαν πηγή ηλεκτροδότησης προκειμένου  να  παίρνουν ρεύμα όλα τα υφιστάμενα φανάρια που βρίσκονται σε λειτουργία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις