Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Ακροάσεις από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για "Isadora" και "Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας"

Ακροάσεις από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για "...

Θα πραγματοποιηθούν το χρονικό διάστημα 18 και 19/2 & 25 και 26/2/2022 στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί με ανακοίνωση του σε ακρόαση ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας έως 30 χρόνων και τραγουδιστές (soprani, alti, tenori και  βαρύτονοι-basi) έως 25 χρόνων, άνδρες και γυναίκες, που διαμένουν στην Πάτρα, για την επερχόμενη παραγωγή:  «Isadora» του Λουκά Θάνου (Η Ζωή της Ισιδώρας Ντάνκαν). 

Οι ενδιαφερόμενοι-ες πρέπει να αποστείλουν  ηλεκτρονικά στο e-mail:  [email protected]  με  θέμα «ΑΚΡΟΑΣΗ 1 », το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία 

Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται και η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Οι τραγουδιστές θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα τραγούδι της αρεσκείας τους έχοντας μαζί τους τη παρτιτούρα ενώ οι ηθοποιοί θα πρέπει να ετοιμάσουν έναν μονόλογο της επιλογής τους.

Ακρόαση ηθοποιών για το σχήμα Άρμα Θέσπιδος

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας  καλεί επίσης σε ακρόαση επαγγελματίες ηθοποιούς σκηνικής ηλικίας 25-35 ετών, για την επερχόμενη θεατρική παραγωγή του Άρματος Θέσπιδος,  «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ σε σκηνοθεσία του Χρήστου Στρέπκου.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες ηθοποιοί πρέπει να αποστείλουν έως και την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00, ηλεκτρονικά στο e-mail:  [email protected]  με  θέμα «ΑΚΡΟΑΣΗ», το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία 

Στο βιογραφικό σημείωμα θα πρέπει να αναφέρεται και η Δραματική Σχολή που αποφοίτησαν, το τηλέφωνο και η ηλεκτρονική διεύθυνσή τους για να ειδοποιηθούν για την ημέρα και ώρα συμμετοχής τους στην ακρόαση.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2022 από τις 10:30 το πρωί, στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων (2 άτομα ανά  20 λεπτά).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ραντεβού της ακρόασης οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Το ευέλικτο σχήμα Άρμα Θέσπιδος είναι θεσμός του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας που δημιουργήθηκε το 2015 και δίνει παραστάσεις στην Πάτρα και την ευρύτερη περιφέρεια.

Οι πρόβες για την παράσταση «Όνειρο Καλοκαιρινή Νύχτας» αναμένεται να ξεκινήσουν στις 15 Μαρτίου και θα ακολουθήσει περιοδεία κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Το φθινόπωρο θα συνεχιστούν οι παραστάσεις σε σχολεία, ιδρύματα και νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοδυτικής Ελλάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture