Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Γουόρεν Μπίτι και η Ανέτ Μπένιγνκ δεν ανταλλάσσουν δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Γουόρεν Μπίτι και η Ανέτ Μπένιγνκ δεν ...

Πάντως είναι πολύ αγαπημένοι και τον Μάρτιο θα γιορτάσουν 30 χρόνια από τότε που παντρεύτηκαν

Στον θρύλο του Χόλιγουντ Γουόρεν Μπίτι - Warren Beatty του αρέσει να περνάει με απλό τρόπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η αγαπημένη του σύζυγος Ανέτ Μπένινγκ - Annette Bening, με την οποία είναι παντρεμένοι εδώ και 30 χρόνια, εμφανίστηκε στο The Kelly Clarkson Show για να προωθήσει τη νέα της ταινία «Death on the Nile – Έγκλημα στον Νείλο» (παίζεται και στην Πάτρα αυτές τις μέρες) που έχει σκηνοθετήσει και συμπρωταγωνιστεί ως Ηρακλής Πουαρό, ο ηθοποιός Κένεθ Μπράνα -Kenneth Branagh, και μίλησε για το πώς περνάει με τον Γουόρεν Μπίτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το ζευγάρι γιορτάζει τον Μάρτιο 30 χρόνια ευτυχισμένου γάμου.

 «Είναι χαλαρός... Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την περνάμε χαλαρά. Θα ζωγραφίσει με ένα κόκκινο στυλό έναν μικρό Βαλεντίνο και μία μικρή καρδιά. Είναι πολύ οικονομικός στο μήνυμά του».

Η 63χρονη Μπένινγκ πρόσθεσε, «δεν υπάρχει τίποτα για να αγοράσω γι' αυτόν. Είναι από αυτούς τους άντρες, που δεν μπορείς να βρεις να του πάρεις τίποτα... Έτσι, όχι, συνήθως είναι κάτι μικρό, είναι μια μικρή πινελιά, ένα λουλούδι».

 Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Μπένινγκ είπε στο περιοδικό People για την πρώτη της εντύπωση για τον 85χρονο σήμερα Μπίτι όταν γνωρίστηκαν: «Ήταν απίστευτα έξυπνος. Θυμάμαι ότι σκέφτηκα "Ουάου, αυτός ο τύπος είναι τόσο έξυπνος και τόσο ευκρινής και αστείος"».

«Ήταν πολύ ομιλητικός. Ήταν πολύ παθιασμένος με την ταινία που επρόκειτο να κάνει. Είχε πολλά να πει - και σίγουρα ήταν γοητευτικός», θυμάται.

Ο Γουόρεν Μπίτι έχει αποσυρθεί από την ενεργό κινηματογραφική δράση τα πιο τελευταία χρόνια χωρίς να αποκλείεται να τον ξαναδούμε σ’ έναν ρόλο ή να σκηνοθετεί. Με την Μπένινγκ έχουν παίξει μαζί σε ταινίες όπως το Οσκαρικό «Μπάγκσι» το 1991 αλλά και στο «Love Affair» σε σκηνοθεσία Glenn Gordon Caron το 1994 που ήταν ριμέικ της ταινίας του 1939 «Love Affair» με τους Charles Boyer και Irene Dunne & του διάσημου φιλμ του 1957 «An Affair to Remember» με τους Cary Grant και Deborah Kerr, σε σκηνοθεσία Leo McCarey με την περίφημη σκηνή στο Empire State Building (από τις ομορφότερες ίσως ρομαντικές κομεντί του Χόλιγουντ).

*Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight