Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα άρματα πήγαν στην πλατεία και πήραν φως! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τα άρματα πήγαν στην πλατεία και ...

Άναψε ο καρναβαλικός διάκοσμος

Άναψε στην πλατεία Γεωργίου, ο καρναβαλικός διάκοσμος.  Φέτος, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω covid 19, τα πάντα για μια ακόμα χρονιά είναι αυστηρά περιορισμένα, ωστόσο οι εργαζόμενοι του Δήμου στον Ηλεκτροφωτισμό και στο Καρναβαλικό Συνεργείο, έφτιαξαν και τοποθέτησαν καρναβαλικά στοιχεία σε πολλά σημεία της πόλης προσφέροντας έτσι μια νότα χαράς. Παρών στην αποψινή εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. Επίσης, παρούσα και η πρόεδρος της Κοινωφελούς Ήρα Κουρη, όπως και μέλη της Δημοτικής Αρχής αλλά και δημοτικοί σύμβούλοι όλων των παρατάξεων. 

"Ένα παιδί άναψε απόψε, από στην πλατεία Γεωργίου, τον καρναβαλικό διάκοσμο, «βάφοντας» την Πάτρα με τα χρώματα της χαράς του Πατρινού Καρναβαλιού. Παρόντες στη λιτή, λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας, τελετή ήταν ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μέλη της Δημοτικής Αρχής, εργαζόμενοι και δημότες.

Αρκετοί από αυτούς φορώντας καρναβαλικά καπέλα και άλλα στοιχεία έδιναν τόνο στο καρναβαλικό κλίμα. Οι εργαζόμενοι στο Δήμο έδωσαν και φέτος τον καλύτερό τους εαυτό για να στολιστεί η πόλη.

Το μεσημέρι ο Δήμαρχος, σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Καρναβαλιού 2022, είπε ότι το μήνυμα που έχει ληφθεί από την κυβέρνηση, είναι ότι και φέτος, λόγω της πανδημίας covid, δεν θα γίνουν παρελάσεις.

Πάντως ο Δήμος είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει όλες τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού 2022 με τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, αν την προσεχή Τετάρτη η κυβέρνηση και η επιτροπή εμπειρογνωμόνων το αποφασίσουν" αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμος Πατρέων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις