Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι δίδυμες που παρουσίασαν τα Καλάβρυτα στην Κίνα και έκαναν 123.000 views!

Οι δίδυμες που παρουσίασαν τα Καλάβρυτα ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Οι Πρέσβειρες ελληνικού τουρισμού στην Κίνα, Μαριάννα και Σοφία Ερωτόκριτου, επισκέφτηκαν τα Καλάβρυτα και πραγ ματοποίησαν live - streamings στην κινέζικη πλατφόρμα wechat-channels, με σκοπό την ανάδειξη των Καλαβρύτων στην τουριστική αγορά της Κίνας. Τα lives είχαν συνολικά 123.056 views και 68.126 likes.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τις Πρέσβειρες Τουρισμού, μίλησε για ην ιστορία και τις ομορφιές του τόπου μας, και έστειλε θερμό χαιρετισμό στο λαό της Κίνας, ενόψει της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς και της χρονιάς του Τίγρη.

Οι greek_twins ετοιμάζουν ένα σχετικό βίντεο της περιοχής στα Κινέζικα, το οποίο θα προωθηθεί στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης της Κίνας.

Οι greek_twins απογειώνουν τον Ελληνικό τουρισμό, με προορισμό την Κίνα.

Γένους θηλυκού είναι η προβολή της Ελλάδας στη μακρινή Κίνα και περνά μέσα από δύο δίδυμα κορίτσια, την Μαριάννα και τη Σοφία Ερωτοκρίτου, όπου 7 χρόνια πριν πήραν ανάποδα το δρόμο του μεταξιού και από την Αθήνα βρέθηκαν στο Πεκίνο για να σπουδάσουν.

Οικονομικού περιεχομένου είναι οι σπουδές που έχουν πραγματοποιήσει οι twins, συνάμα όμως με τις σπουδές τους και μιλώντας τέλεια την κινεζική γλώσσα, προβάλουν την Ελλάδα και τον ελληνικό τουρισμό σε πολλά επίπεδα, με κυρίαρχο αυτό που δείχνει τις ομορφιές της χώρας μας ως έναν από τους πιο όμορφους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως!

Με εφόδια το κινητό τους, ένα drone, τηλεοπτική κάμερα (όπου χρειαστεί), ένα laptop, αλλά κυρίως την όρεξη για δουλειά και την αγάπη που έχουν για τη χώρα που έχουν γεννηθεί, δημιουργούν υπέροχα videos, τα οποία σαρώνουν τα social media της Κίνας.

Επειδή όμως η Ελλάδα εκτός από τις φυσικές ομορφιές της έχει τον πολιτισμό της, την ιστορία της, την Ελληνική γλώσσα, τις γεύσεις της, οι αδελφές Ερωτοκρίτου προβάλουν όλα τα προτερήματα και τα συστατικά της χώρας για τα οποία αξίζει οι κινέζοι να την επισκεφτούν.

Η πανδημία δεν κατάφερε να φρενάρει την προσπάθεια των greek_twins, οι οποίες στην περίοδο του πρώτου lockdown κατάφεραν να συγκεντρώσουν χρήματα από Κινέζους μέσω facebook (χρήματα τα οποία έγιναν μάσκες και προσφέρθηκαν σε υπουργεία, σχολεία και νοσοκομεία), να μαθαίνουν on line την Ελληνική γλώσσα στους Κινέζους, να παρουσιάσουν videos για την επέτειο της Ποντιακής Γενοκτονίας, για την Αγιά Σοφιά και την εισβολή στην Κύπρο.

Στο καλοκαιρινό διάλλειμα από τον κορονοϊό, πρόλαβαν να επισκεφτούν και να ετοιμάσουν videos προβολής στα Κινεζικά social media, για την Αίγινα, την Κεφαλονιά, την Αστυπάλαια και την Κρήτη. (Τα αναρτά και ο ΕΟΤ στην επίσημη ιστοσελίδα του στην Κίνα).

Μία από τις τελευταίες διαδρομές που έχουν κάνει οι δίδυμες Ερωτοκρίτου είναι μέχρι το… Υπουργείο Τουρισμού, όπου τους απένειμαν τον τίτλο «Πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα», φορτίο βαρύ, το οποίο όμως είναι σίγουρες ότι θα το σηκώσουν και θα το φέρουν εις πέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight