Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι οδήγησε στην ανάθεση της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στο Ανθρωποκτονιών

Πάτρα: Τι οδήγησε στην ανάθεση της υπόθε...

Οι εξελίξεις

Η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα δεν φαίνεται να ανατέθηκε τυχαία στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, στο πιο έμπειρο δηλαδή τμήμα της χώρας σε ό,τι αφορά τη διερεύνηση πιθανής εμπλοκής τρίτων στην υπόθεση θανάτου τους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό έγινε επειδή η υποθεση πρέπει να διερευνηθεί απο όλες τις πλευρές και να εξεταστούν  και άλλες πτυχές της ιστορίας που έρχονται σιγά σιγά στο φως.

Την υπόθεση φέρεται να παρακολουθούσε ακόμη και ο ίδιος ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως τις τελευταίες ημέρες ενώ αποφασίστηκε να σταλεί στο πολύ έμπειρο τμήμα των Αθηνών εξαιτίας της σοβαρότητας των στοιχείων που έχουν προκαλέσει ερωτηματικά και που προκαλούν προβληματισμό.

Ένα απο αυτά είναι το γεγονός ότι και τους τρεις θανάτους των παιδιών δεν ήταν παρόντες ιατροί πρκειμένου να έχουν άμεση εικόνα του τι συνέβη και τα παιδιά έσβησαν χωρίς κανείς να το περιμένει.

Παραλληλα, προβληματίζει το γεγονός ότι πάνω από δέκα γιατροί, νοσηλευτές και ιατροδικαστές, δεν μπορούν να αποφανθούν για τα αίτια των αιφνιδίων θανάτων ενώ οι περισσότεροι τους περιγράφουν ως ανεξήγητους.

H διερευνηση της υπόθεσης ξεκινάει από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και ανάλογα με το τι θα ανακύψει από την έρευνα και κυρίως  από τις ιστολογικές εξετάσεις, θα εξεταστεί το αν θα επεκταθεί η έρευνα και στους θανάτους των άλλων δύο παιδιών και πόσο εξειδικευμένη θα είναι αυτή. 

Ο παππούς των παιδιών περιγράφει τον ατελείωτο Γολγοθά που περνάει ο ίδιος και η οικογένειά του

«Η γυναίκα μου αυτήν την στιγμή είναι σε ένα κρεβάτι, δεν μπορεί ούτε να αρθρώσει πρόταση. Προσπαθούσαμε να περάσουμε το σοκ του θανάτου, το δεύτερο που μας έδωσε η ζωή και έφυγε και μας ήρθε το τρίτο. Πόσα να ζήσουμε άλλο;».

Μια οικογένεια να ζει ουσιαστικά επί τρία χρόνια στα νοσοκομεία και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τα τρία αγγελούδια της. Ο παππούς ξεσπάει, αφού η οικογένεια δεν πήρε ποτέ ικανοποιητικές απαντήσεις από τους γιατρούς.

«Αδιευκρίνιστα αίτια και το μικρό αδιευκρίνιστα αίτια, έφυγε και το μικρό είχε αγενεσία, μία σπάνια αρρώστια που βγαίνει, δεν ξέρω πόσο στον κόσμο, σε ολόκληρο τον κόσμο. Αδιευκρίνιστα το ένα, αδιευκρίνιστα το άλλο. Πες μας, πού είναι αυτοί που έχουν βγάλει τα Πανεπιστήμια να διευκρινίσουμε τι ήταν τελικά».

Πλέον, οι εισαγγελίες αναλαμβάνουν να διερευνήσουν κάτω από ποιες συνθήκες «έφυγαν» από τη ζωή τα 3 αδερφάκια, ενώ οι γονείς με ανακοίνωσή τους δηλώνουν ικανοποιημένοι για αυτήν την εξέλιξη.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι η κ.κ. Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών παρήγγειλε προς την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαλευκανθούν πλήρως τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις