Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Τα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα

Τα Κίτρινα Ποδήλατα έρχονται για μία liv...

Ο τίτλος του προγράμματος τους είναι «Να σε δω να γελάς…» - Θα έρθουν το Σάββατο 19/2/2022

Τα Κίτρινα Ποδήλατα που χρόνια τώρα έχουν κατακτήσει το δικό τους πιστό κοινό, επιστρέφουν δυναμικά στο φυσικό τους περιβάλλον, τους συναυλιακούς χώρους, τις μουσικές σκηνές και τα live-bars, για  να ταξιδέψουν τη νέα μουσική τους παράσταση γενικής ανάτασης με τίτλο: «Να σε δω να γελάς…».

Οι δυο δημιουργοί, Αλέξανδρος & Γιώργος Παντελιάς, συνεπείς και σταθερά δημιουργικοί εκπρόσωποι της ελληνικής έντεχνης ροκ σκηνής, επανέρχονται λοιπόν για να χαρίσουν στο κοινό την γνώριμη σκηνική τους ενέργεια και συνεχίζουν ακριβώς από εκεί που οι συνθήκες των εποχών της πανδημίας αποφάσισαν να φρενάρουν τις ζωές και τη ψυχολογία μας.

Με την νέα τους παράσταση «Να σε δω να γελάς…», τα Κίτρινα Ποδήλατα θα έρθουν και στην Πάτρα σε γνωστό χώρο το επόμενο Σάββατο 19/2/2022.

Η δύναμη αληθινών τραγουδιών και ο δυνατός σφυγμός των μηνυμάτων τους, πρωταγωνιστούν στην ευρηματική και επικοινωνιακή παράσταση «Να σε δω να γελάς…», που πάντοτε με λόγο και αιτία, συνδυάζει τις σημαντικότερες στιγμές της 21χρονης πορείας του συγκροτήματος, με μια πλούσια αναφορά σε διασκευές αγαπημένων τραγουδιών από την ξένη και την εγχώρια σκηνή, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σε ένα τέτοιο εγχείρημα γενικής ανάτασης, δε θα μπορούσαν να λείψουν ιδιαίτερες τιμητικές αναφορές σε αγαπημένους δημιουργούς, που αν και «έφυγαν», γεννιούνται ξανά και ξανά μέσα από το έργο τους, που αντανακλά πολύτιμη ουσία και διαχρονικότητα.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα έχουν το… live «know-how», που μπορεί να μετατρέψει τη μουσική βραδιά της 19ης Φεβρουαρίου σε μια ξεχωριστή live βραδιά.

To live θα φιλοξενηθεί στο Lunar Space Patra’s στην Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμή εισιτηρίου: 12€.

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του: (Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, Metro, My Market).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture