Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου από τον Υπουργό Εσωτερικών

Τι ζήτησε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου από τον Υ...

Συνάντηση Θεόδωρου Μπαρή και Στέλιου Πέτσα

Η άμεση οικονομική ενίσχυση του Δήμου Ερυμάνθου για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες, ο χαρακτηρισμός του Δήμου σε ορεινό και η αξιολόγηση των προτάσεων που έχει καταθέσει ο Δήμος για ένταξη και χρηματοδότηση στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θεόδωρος Μπαρής με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, επισφραγίζοντας επί της ουσίας την θετική έκβαση διεκδικήσεων του Δήμου Ερυμάνθου, για τις οποίες ο αναπληρωτής Υπουργός έχει ενημερωθεί σε προηγούμενες συναντήσεις, αναφέρει η Δημοτική Αρχή.

Ο Δήμαρχος, Θεόδωρος Μπαρής ζήτησε από τον κ. Πέτσα τη συνεργασία και την αρωγή του Υπουργείου στην αναπτυξιακή προσπάθεια του Δήμου Ερυμάνθου, ο οποίος όπως επεσήμανε, «παλεύει υπό αντίξοες συνθήκες και με πενιχρά μέσα να υλοποιήσει έργα και δράσεις μεγάλης ή μικρότερης κλίμακας που βελτιώνουν άμεσα την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών και συμβάλουν καθοριστικά στην ανάδειξη της ταυτότητας της περιοχής. Επιδίωξή μας είναι να πετύχουμε το στόχο μας προς όφελος της τοπικής μας κοινωνίας αναπτύσσοντας συνεργασίες τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και με την Κεντρική Διοίκηση του κράτους».

 

 

                                                                                                        

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις