Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Χτύπησε το παιδί μου κι έφυγε»- Η μητέρα του 15χρονου Χρήστου περιγράφει στο thebest το τροχαίο έξω από το 7ο ΕΠΑΛ

Πάτρα: «Χτύπησε το παιδί μου κι έφυγε»- ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

  Αναζητείται η οδηγός

Την οδηγό που τραυμάτισε το γιό της έξω από το 7ο ΕΠΑΛ Πάτρας, το μεσημέρι της Δευτέρας, αναζητά μία μητέρα. Ο 15χρονος Χρήστος Αποστολόπουλος, μαθητής της Ά Λυκείου, όπως υποστηρίζει η μητέρα του, Βιολέττα Σπούδα, έπεσε θύμα τροχαίου την ώρα που, μετά το μάθημά του, κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό της προκειμένου να επιβιβαστεί και να επιστρέψουν σπίτι τους.

Όπως αναφέρει η κα Σπούδα μιλώντας στο thebest.gr, «το τροχαίο έγινε μπροστά στα μάτια μου. Περίμενα το παιδί μου που βρισκόταν ανάμεσα σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Εκείνη την ώρα τελείωναν το μάθημά τους περίπου 500 παιδιά και υπήρχε κίνηση και από αυτοκίνητα. Κοιταζόμασταν στα μάτια και όταν έβγαλε το πόδι του να κάνει ένα βήμα για να ελέγξει το δρόμο, περνάει σύριζα ένα αυτοκίνητο, ένα ασημί opel astra, αν δεν κάνω λάθος, και τον χτυπάει. Δεν πρόλαβε να βγει προς τα έξω, κρατήθηκε με τα δύο του χέρια από τα αυτοκίνητα και έπεσε προς τα πίσω. Χτύπησε στο πόδι. Πήγα κοντά και η οδηγός που δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο, φώναξε από το παράθυρο, «πού πας, πώς πήγες να περάσεις». Το παιδί άρχισε να φωνάζει από τον πόνο, λιποθύμησεκαι εκείνη έφυγε. Δεν είχα καταλάβει ότι το παιδί μου είχε χτυπήσει τόσο πολύ. Πολλοί δεν κατάλαβαν τον τραυματισμό του καθώς βρισκόταν ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα.

Η οδηγός ήταν μικρή σε ηλικία, μέχρι 27 ετών, και είχε συνοδηγό ένα 13χρονο παιδί. Είχε και μία συνομιλία με έναν άνδρα που μάλλον τη γνώριζε. Του έλεγε πως το παιδί πετάχτηκε στο δρόμο. Μέσα στον πανικό δεν αντιλήφθηκα κάτι άλλο, έβαλα το παιδί μου στο αυτοκίνητο και το μετέφερα στο Καραμανδάνειο. Το παιδί χειρουργήθηκε ενώ το περιστατικό αναφέρθηκε στην τροχαία. Αναζητώ την οδηγό γιατί μέσα στην ταραχή μου δεν κράτησα πινακίδες και κάνω έκκληση, αν κάποιος είδε τι συνέβη και γνωρίζει ποια είναι η οδηγός να απευθυνθεί στην Τροχαία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις