Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπονάνος στο thebest.gr για τα κλειστά σχολεία και τις διαμαρτυρίες: Δεν είναι μόνο το κρύο, είναι και τα πρωτόκολλα

Μπονάνος στο thebest.gr για τα κλειστά σ...

Κλειστά και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου τα σχολεία στην Αχαΐα

Για τρίτη ημέρα αύριο θα μείνουν εκτός λειτουργίας τα σχολεία στον νομό Αχαΐας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπου Μπονάνου, γεγονός που προκάλεσε  αντιδράσεις μερίδας γονέων οι οποίοι καλούνται να βρουν λύση κυρίως στο πρόβλημα που ανακύπτει σχετικά με τη φύλαξη των παιδιών τους. Ο Χαράλαμπος Μπονάνος μιλώντας στο thebest.gr εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο στην Αχαΐα.

 «Τα σχολεία μένουν και αύριο κλειστά στην περιοχή της Αχαΐας εξαιτίας του ψύχους. Θα έχουμε από -9 έως 9 βαθμούς και αύριο στο νομό. Θα είναι σχεδόν οι ίδιες θερμοκρασίες που έχουμε και σήμερα.Πρέπει να αντιληφθούν αυτοί που διαμαρτύρονται ότι δεν είναι μόνο το  ότι  θέλουν να μείνουν τα σχολεία ανοικτά, αλλά και το να τηρηθούν και τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πιστεύουν ότι με αυτές τις θερμοκρασίες θα μπορούν να μείνουν ανοικτά π.χ. τα παράθυρα στις τάξεις για να αεριστούν; Και αν ναι, θα θέλουν να ειναι εκεί μέσα τα παιδιά η στο προαύλιο;»

Να σημειωθεί ότι αρμοδιότητα της Περιφέρειας είναι μόνο το αν τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω ψύχους. Το αν θα λειτουργήσει το σύστημα τηλεκπαίδευσης ή όχι, είναι αρμοδιότητα του υπουργείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις