Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Από το υπόγειο στην ανακρίτρια ο 50χρονος ιερέας- Kατηγορείται για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Αγρίνιο: Από το υπόγειο στην ανακρίτρια ...

Αντιεξουσιαστές που είχαν αναρτήσει πανό και άλλοι πολίτες πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Από το υπόγειο του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου όπου έφθασε με όχημα της Αστυνομίας οδηγήθηκε στο πρωί στην ανακρίτρια ο 50χρονος ιερέας ο οποίος έχει προφυλακιστεί για βιασμό ανηλίκου και παιδική πορνογραφία και σε βάρος του έχουν προκύψει και νέα στοιχεία.  Την ίδια ώρα, στην είσοδο των δικαστηρίων αντιεξουσιαστές  που είχαν αναρτήσει πανό και άλλοι πολίτες πραγματοποιούσαν  συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Από το πόρισμα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που εξέτασε τα “ίχνη” του κατηγορούμενου στις ηλεκτρονικές συσκευές οι οποίες κατασχέθηκαν, προέκυψαν νέα επιβαρυντικά στοιχεία για τα οποία ο 50χρονος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις.  Ωστόσο, η αδυναμία του συνηγόρου του να παραστεί στη σχετική διαδικασία οδήγησε τον ιερέα να ζητήσει και να λάβει προθεσμία. Σύμφωνα δε με πληροφορίες του sinidisi.gr,  ο γνωστός δικηγόρος του Αγρινίου Δημήτρης Νικάκης δεν εκπροσωπεί πλέον τον ιερέα που βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατα κακουργήματα.

Η κατάθεση του κατηγορούμενου στην ανακρίτρια αναμένεται να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι την Παρασκευή με πιο πιθανή ημερομηνία την αυριανή.

Υπενθυμίζεται ότι τον ιερέα κατήγγειλαν στη Δικαιοσύνη δύο αδελφές που όταν ήταν ανήλικες έπεσαν, όπως έχουν τονίσει, θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του.

πηγή sinidisi.gr

Το πανό που αναρτήθηκε απέναντι από το Δ...

Το πανό που αναρτήθηκε απέναντι από το Δικαστικό Μέγαρο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις