Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στο νοσοκομείο Ρίου- "Να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί" - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Επίσκεψη της Μίνας Γκάγκα στο νοσ...

Οι συζητήσεις

Στην Πάτρα βρίσκεται η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκαγκά, στο πλαίσιο περιοδείας της και επισκέψεών της σε νοσοκομεία της περιοχής. Η κ. Γκαγκά, το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στο νοσοκομείου Πύργου, όπου εκεί την περίμεναν διαμαρτυρομενοι υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή. Αυτήν την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο του Ρίου, συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη καιτους βουλευτές Αχαϊας Ιάσωνα Φωτήλα και Χριστίνα Αλεξοπούλου, όπου έχει επαφές με την διοίκηση του νοσοκομείου αλλά και εργαζόμενους. Παρούσα στη συνάντηση και η πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Άννα Μαστοράκου.

Από το Νοσοκομείο του Ρίου, η κ. Γκάγκα έκανε έκκληση για αύξηση των εμβολιασμών, εστιάζοντας στους υγειονομικούς, τους οποίους κάλεσε να δώσουν το σωστό παράδειγμα.

Στη σύσκεψη που έγινε, συζητήθηκε η επιδημιολογική εικόνα της περιοχής αλλά και η δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο νοσοκομείο.

Να θυμίσουμε οτι η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας θα παραμείνει στην Πάτρα και την Πέμπτη θα επισκεφτεί το νοσοκομείο του "Αγίου Ανδρέα". 

"Να εμβολιαστούν όλοι οι υγειονομικοί"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις