Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Αντίο στον παλιό, καλό ηθοποιό Γιώργο Τσαούση που "έφυγε" πριν λίγο καιρό στα 83 του χρόνια

Αντίο στον παλιό, καλό ηθοποιό Γιώργο Τσ...

Ανιψιός και βαφτισιμιός του εκλιπόντος ηθοποιού είναι ο γνωστός ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου

Στα 83 του χρόνια απεβίωσε ο παλιός, καλός ηθοποιός Γιώργος Τσαούσης. H είδηση του θανάτου του ηθοποιού έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης από «Το σπίτι του ηθοποιού».

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Τσαούση, ο οποίος είχε παίξει σε πολλές ταινίες του παλιού, ελληνικού κινηματογράφου το ’60 και το ’70, προξένησε ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση. Ο ηθοποιός πέθανε λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά του 2022, στις 27 Δεκεμβρίου 2021 σε ηλικία 83 ετών και ο θάνατος του έγινε γνωστός στις 16/1, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το «Σπίτι του ηθοποιού» στα social media.

Ο εκλιπών είχε παίξει δεύτερους ρόλους σε πολλές γνωστές ελληνικές ταινίες πλάι σε δημοφιλείς ηθοποιούς όπως στην κωμωδία «Αχ αυτή η γυναίκα μου» δίπλα στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, στο μιούζικαλ «Μαριχουάνα στοπ» του Γιάννη Δαλιανίδη, στον «Μάγκα με το τρίκυκλο» πλάι στον Σταύρο Παράβα, στον «Επαναστάτη  Ποπολάρο» με τον Κώστα Πρέκα, στο «Πατέρα κάτσε φρόνιμα» με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, κ.α.

Ο ποινικολόγος Σάκης Κεχαγιόγλου που είναι ανιψιός και βαφτισιμιός του εκλιπόντος ηθοποιού, προσέφερε εις μνήμη του στο Ίδρυμα Το Σπίτι του Ηθοποιού το ποσό των 5.000 ευρώ. Το Σπίτι του Ηθοποιού στην ανάρτηση του στο instagram ευχαριστεί από καρδιάς τον κ. Κεχαγιόγλου γι’ αυτή του την χειρονομία που μας συγκίνησε όλους.

Η υπόλοιπη ανακοίνωση όπως την είδαμε στο pagenews.gr έχει ως εξής:

«Ο Γιώργος Τσαούσης εκτός από ένας σπουδαίος αλλά και σεμνός ηθοποιός, ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος, καλός, ευγενικός, δίκαιος και δοτικός ο οποίος είχε συμμετάσχει σε πάρα πολλές ταινίες και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις αφήνοντας πάντα το στίγμα του.

Ευχόμαστε καλό κουράγιο στην οικογένειά του που μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν δίπλα του φροντίζοντάς τον με πάρα πολλή αγάπη. Καλό σου ταξίδι αγαπημένε μας Γιώργο. Θα μας λείψεις!».

Σκηνή από την ξεκαρδιστική κωμωδία 'Αχ α...

Σκηνή από την ξεκαρδιστική κωμωδία 'Αχ αυτή η γυναίκα μου".

Σκηνή από τον "Μάγκα με το τρίκυκλο...

Σκηνή από τον "Μάγκα με το τρίκυκλο" σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη το 1972.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture