Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ερευνάται για τον θάνατο γυναίκας στον Βόλο, ιατρός που φέρεται να κούραρε τηλεφωνικά τον μακαριστό Κοσμά

Ερευνάται για τον θάνατο γυναίκας στον Β...

Η γυναίκα πέθανε από κορωνοϊό - Καταγγελία έγινε από τον σύζυγό της

Ραγδαίες εξελίξεις, που σχετίζονται, όπως όλα δείχνουν, με τη δράση Βολιώτη γιατρού σε βάρος του οποίου έχει ξεκινήσει κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία Βόλου, καταγράφονται το τελευταίο διάστημα.

 Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε  επώνυμη καταγγελία σε βάρος γιατρού στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ του Βόλου, την οποία έκανε ο σύζυγος 60χρονης που κατέληξε από κορωνοϊό.

O ιατρός, φέρεται να τη συμβούλευε να μην μεταβεί στο Νοσοκομείο αν και είχε κορωνοϊό και η κατάστασή της επιβαρυνόταν μέρα με την ημέρα. Η γυναίκα έφτασε στο απροχώρητο, πήγε τελικά στο Νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και κατέληξε.

 Ο σύζυγος της 60χρονης προχώρησε σε έγγραφη καταγγελία για γιατρό στον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας, ο οποίος, μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα εξέφραζε σε βίντεο αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις κατά του εμβολίου του κορωνοϊού.

Τις νέες εξελίξεις, πυροδοτεί η δεύτερη παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, για τον θάνατο του μακαριστού Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά και την πιθανή εμπλοκή του ίδιου γιατρού.

Η Εισαγγελία Αγρινίου έδωσε εντολή να διερευνηθεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν ευθύνες για μη έγκαιρη μεταφορά του μακαριστού Μητροπολίτη Κοσμά στο νοσοκομείο, παρ’ ότι νοσούσε βαρύτατα από κορωνοϊό

Την ίδια στιγμή στον Βόλο είναι σε πλήρη εξέλιξη η κατεπείγουσα έρευνα μετά την επώνυμη καταγγελία στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ που έκανε ο σύζυγος 60χρονης που κατέληξε από κορωνοϊό.

Ο 72χρονος γιατρός κατέθεσε υπόμνημα την περασμένη Πέμπτη στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο γιατρός αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και καταθέτει τη δική του εκδοχή για την υπόθεση που καταγγέλλεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις