Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τζώρτζης Μονογυιός: Η τραγική ειρωνεία με τη Ferrari την ημέρα του φοβερού τροχαίου- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τζώρτζης Μονογυιός: Η τραγική ειρωνεία μ...

ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα και συγκεκριμένα στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 όταν μια Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο και έπιασε φωτιά.

Αποτέλεσμα αυτής της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να βρει φρικτό θάνατο ο επιχειρηματίας Τζώρτζης Μονογυιός, αδερφός της βουλευτίνας της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Αυτόπτης μάρτυρας του σοκαριστικού τροχαίου ήταν ένας φίλος του άτυχου Τζώρτζη Μονογυιού ο οποίος ακολουθούσε τη πανάκριβη Ferrari. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε μία πινακίδα και από κει κατέληξε σε δέντρο επί της οδού Καραμανλή 175.

Οπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο φίλος του άτυχου άνδρα, πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο σημείο και να απεγκλωβίσει τον οδηγό από την διαλυμένη Ferrari αλλά δυστυχώς τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να έχει καταλήξει. 

Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως ο επιχειρηματίας είχε μόλις αγοράσει το υπερπολυτελές αυτοκίνητο και χθες το οδηγούσε για πρώτη φορά, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος.

Να σημειωθεί πως η σύζυγός του είναι ελαφρά τραυματισμένη και βρίσκεται σε νοσοκομείο της περιοχής για τη φροντίδα των τραυμάτων της.

Οι εικόνες από το σημείο όπου έγινε το τροχαίο είναι συνταρακτικές. Τα συνεργεία μαζεύουν ό,τι απέμεινε από την καμένη Ferrari, η οποία από την πρόσκρουση και τη φωτιά που ακολούθησε έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει το σοκαριστικό τροχαίο, «υπήρχαν δύο σώματα»

Ο μάρτυρας, κάτοικος της περιοχής, βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι άλλο είχε συμβεί και ο καπνός δεν ήταν από τζάκι.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι.

Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε με έναν οδηγό ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα.
 
«Είδε το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβε γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις