Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τι είπε ο Άλπερτ Μπουρλά για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και το πόσο προστατεύει η φυσική νόσηση σε σχέση με τα εμβόλια

Τι είπε ο Άλπερτ Μπουρλά για τον Νόβακ Τ...

«Πρέπει να σας πω ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής του» ανέφερε ο επικεφαλής της Pfizer

Στο θρίλερ που είναι σε εξέλιξη στην Αυστραλία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς αναφέρθηκε ο ιδρυτής της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, σχολιάζοντας το αν η φυσική νόσηση προστατεύει όσο και τα εμβόλια από την επαναμόλυνση. Ο κ. Μπουρλά μιλώντας στο Bloomberg, σχολίασε φέρνοντας ως παράδειγμα την ισχύ των πιστοποιητικών νόσησης σε ευρωπαϊκά κράτη.

«Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σας πω ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής του Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά δεν μπορώ να τοποθετηθώ για το αν είχε τα σωστά έγγραφα ή όχι κι αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά τις αρχές και τον ίδιο. Γενικά μια προηγούμενη μόλυνση σίγουρα προστατεύει από μια μελλοντική για μια χρονική περίοδο, όπως και τα εμβόλια» είπε ο Άλμπερτ Μπουρλά.

«Θα σας απαντήσω με ένα παράδειγμα που αφορά πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Η χρονική ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού είναι σε γενικές γραμμές στους 6 μήνες, ενώ η αντίστοιχη ισχύ των πιστοποιητικών νόσησης είναι 3-4 μηνών γιατί ξέρουν ότι η προστασία του οργανισμού δεν κρατά τόσο πολύ όσο όταν κάνεις το εμβόλιο» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις