Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Γκάζι» στους εμβολιασμούς των παιδιών- Δεύτερη γραμμή στο Καραμανδάνειο

«Γκάζι» στους εμβολιασμούς των παιδιών- ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Συνολικά, στις δύο γραμμές του νοσοκομείου θα γίνονται 180 εμβολιασμοί. Μέχρι σήμερα έχουν εμβολιαστεί περί τα 600 παιδιά.

Μία δεύτερη εμβολιαστική γραμμή θα λειτουργεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο της Πάτρας από τις 7 Ιανουαρίου. Οι εμβολιασμοί στα παιδιά λοιπόν φαίνεται ότι προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ενώ για τον Ιανουάριο έχουν κλειστεί όλα τα ραντεβού.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο διοικητής του νοσοκομείου, Παύλος Αθανασόπουλος, «από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί στο Καραμανδάνειο, πάμε καλά. Δεν έχει χαθεί ούτε μία δόση και προσέρχονται όλα τα παιδιά. Μάλιστα λόγω της ζήτησης που υπάρχει, κατασκευάζεται και μία δεύτερη εμβολιαστική γραμμή για την οποία κλείνονται ήδη ραντεβού στην πλατφόρμα, από τις 7 Ιανουαρίου 2022. Ήδη έχει γεμίσει με ραντεβού ολόκληρος ο Ιανουάριος. Οι εμβολιασμοί θα γίνονται από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ και σε κάθε εμβολιαστικό κέντρο θα γίνονται 90 εμβολιασμοί. Άρα συνολικά, στις δύο γραμμές του νοσοκομείου θα γίνονται 180 εμβολιασμοί. Περίπου, μέχρι τώρα μπορούμε να πούμε ότι έχουν εμβολιαστεί 600 παιδιά.

Να σημειώσουμε ότι μέχρι τώρα δεν έχει σημειωθεί κάποια παρενέργεια και δεν έχουν αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα κανένα πρόβλημα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις