Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου επισκέφθηκαν το Κατάστημα Κράτησης Αγ. Στεφάνου

Οι βουλευτές Σία Αναγνωστοπούλου και Κώσ...

Πήγαν αρχικά στο ιατρείο και διαπίστωσαν για μια ακόμα φορά την υποστελέχωση του τομέα αυτού - Μετά συναντήθηκαν με τη Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας & με κρατούμενους-φοιτητές

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Σία Αναγνωστοπούλου και Κώστας Μάρκου, βρέθηκαν την Τετάρτη 29.12.2021, στο Κατάστημα Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

Αρχικά οι δύο Αχαιοί βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκαν το Ιατρείο του Σωφρονιστικού Καταστήματος όπου ενημερώθηκαν από το υγειονομικό προσωπικό για τη λειτουργία του. Διαπίστωσαν για μια ακόμα φορά την υποστελέχωση του Καταστήματος στον τομέα αυτό.

Στη συνέχεια συναντήθηκαν  με τη Διευθύντρια του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας και με κρατούμενους-φοιτητές. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και στις ελλείψεις τόσο εκπαιδευτικών, όσο και υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Επίσης, ειδική αναφορά έγινε για την αναγκαιότητα άμεσης λειτουργίας, τμημάτων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), εντός του καταστήματος κράτησης.

Οι βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την προσφορά και την λειτουργία  του σχολείου, παρά τις αντίξοες συνθήκες και υποσχεθήκαν τη στήριξη και τη διαμεσολάβηση τους για την άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις