Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βουβή παραμονή Πρωτοχρονιάς- Ακυρώνονται ρεβεγιόν

Πάτρα: Βουβή παραμονή Πρωτοχρονιάς- Ακυρ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Καταδικασμένα είναι τα μπουζούκια και τα κλαμπ

«Φρένο» στη διασκέδαση βάζουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης. Η μουσική και οι όρθιοι απαγορεύονται ενώ η εστίαση θα κλείνει στις 12 με εξαίρεση την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα λειτουργήσει μέχρι τις 2. Ωστόσο τα ρεβεγιόν ακυρώνονται καθώς δεν έχει νόημα να πραγματοποιηθούν κάτω υπό αυτές τις συνθήκες και τα μέτρα που θα ισχύουν.

Καταδικασμένα είναι τα μπουζούκια και τα κλαμπ που δεν θα ανοίξουν καθόλου ενώ καφετέριες και εστιατόρια θα προσπαθήσουν να σώσουν ότι μπορούν μέσα σε ένα κλίμα φόβου και ανασφάλειας που έχει ήδη επηρεάσει την αγορά τις τελευταίες μέρες λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Γιάννης Σπυρόπουλος,Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ, «τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για μία πολύ μεγάλη μερίδα καταστημάτων, σημαίνει οριστικό lockdown. Αυτοί που ασχολούνται με ποτό και με βραδινή διασκέδαση, κλείνουνε τελείως , μην κρυβόμαστε πίσω από τις λέξεις.  Όταν μπαίνει λουκέτο στις 12, όταν δεν επιτρέπονται η μουσική κι οι όρθιοι δεν υπάρχει επιλογή. Αυτό που περιμένουμε είναι τα αντίστοιχα αντίμετρα, να υπάρξει μία βοήθεια. Μία μερίδα καταστημάτων δε θα ανοίξει καθόλου, είναι αυτά που ασχολούνται μόνο με το ποτό. Από εκεί και πέρα όλοι θα επηρεαστούν, απλά κάποιοι επηρεάζονται λιγότερο. Έχει δημιουργηθεί ένα άσχημο κλίμα στην αγορά με τον κόσμο να είναι πολύ φοβισμένος. Αυτό έχει επιπτώσεις. Ήδη υπήρχαν ακυρώσεις. Το κακό είναι ότι θα γίνουν εκδηλώσεις σε σπίτια και αυτό πρέπει να το προσέξουμε για να μπορέσουμε κάποια στιγμή να γυρίσουμε σε μία κανονικότητα».

Ο επιχειρηματίας Γιάννης Χρυσανθόπουλος που για την παραμονή της πρωτοχρονιάς είχε διοργανώσει ρεβεγιόν επισημαίνει:

«Τα νέα δεδομένα είναι και για εμάς τρομακτικά. Η έξαρση του ιού έχει τρομάξει και εμάς όπως και όλο τον κόσμο. Δεν έχουμε δει ξανά τέτοια εξάπλωση σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Τα πράγματα είναι σοβαρά και σαφώς δεν μπορούμε  να πάρουμε την απόφαση να ρισκάρουμε. Ακόμα και πριν την ανακοίνωση των μέτρων ήμασταν επιφυλακτικοί. Το να έρθει κάποιος σε ένα μαγαζί για να αλλάξει χρόνο χωρίς μουσική, δεν έχει νόημα, είναι σα να έχει μείνει σπίτι του.  Υπήρχε αρκετή ζήτησης αλλά δε θα προχωρήσουμε. Αρκετός κόσμος νοσεί και υπάρχει μεγάλη ανησυχία».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις