Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλατεία Όλγας: Καθημερινό το αλισβερίσι των ναρκωτικών- Ο κίνδυνος με τα κλαδιά και το καμπανάκι από τους κατοίκους

Πλατεία Όλγας: Καθημερινό το αλισβερίσι ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Μέγιστο πρόβλημα η εγκατάλειψη

Στα «κάγκελα» ακόμα μια φορά οι κάτοικοι, που διαμένουν πέριξ της Πλατείας Όλγας, καθώς συνεχίζονται τα φαινόμενα παραβατικότητας με το καθημερινό  «αλισβερίσι» των ναρκωτικών ουσιών, ενώ όπως επισημαίνουν στο thebest.gr, η εγκατάλειψή της είναι το μέγιστο πρόβλημα της. «Τα ναρκωτικά όμως είναι κάθε μέρα, όλες τις ώρες φόρα παρτίδα» λένε χαρακτηριστικά και η αστυνόμευση δεν υπάρχει σχεδόν ποτέ.

Οι κάτοικοι στην Πλατεία Όλγας, ζητούν την άμεση γενική αναβάθμισή της και όπως επισημαίνουν  «πρέπει να μπει στον χάρτη των αναπλάσεων». Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφερθεί, ότι η κατάσταση παραμένει η ίδια εδώ και 50 χρόνια, ενώ, όπως μας είπαν οι κάτοικοι, η τελευταία μπουλντόζα που μπήκε στην πλατεία ήταν το ’72.

Ένα ακόμα πρόβλημα, που δείχνουν οι κάτοικοι είναι τα δέντρα της πλατείας, καθώς όπως λένε είναι παλιά και κάποια από αυτά, πλέον, είναι επικίνδυνα, σημειώνοντας ότι δεν είναι λίγες οι φορές που κλάρες, ακόμα και 50 κιλών, έχουν πέσει πάνω σε κόσμο. Για το  λόγο αυτό, καλούν τους υπευθύνους να προχωρήσουν άμεσα σε μελέτη για το πράσινο της πλατείας, προτού υπάρξουν δυσάρεστα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις