Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Συνεχίζεται η "Σμύρνη μου αγαπημένη" την Πρωτοχρονιάτικη εβδομάδα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον

Συνεχίζεται η "Σμύρνη μου αγαπημένη...

Στις 19.00 και στις 21.30 - Μόνο την Παρασκευή 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν θα γίνουν προβολές

Το πρόγραμμα προβολών για την γιορτινή Πρωτοχρονιάτικη εβδομάδα στη 2η αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη και Κανακάρη έχει ως εξής:

Από την Πέμπτη 30/12/2021 έως και την Τετάρτη 5/1/2022 στις 19:00 και στις 21:30 θα συνεχιστεί η ταινία «Σμύρνη μου Αγαπημένη» σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο της Μιμής Ντενίση και του Μάρτιν Σέρμαν.

Η ταινία το πρώτο 4ήμερο της πρεμιέρας της πανελλαδικά έκοψε γύρω στα 29.000 εισιτήρια με τις εντυπώσεις των θεατών να είναι θετικές και ελπίδα όλων είναι να κρατήσει τη δυναμική της και να αυξήσει τα εισιτήρια της.

Διευκρινίζεται από το Πάνθεον ότι την Παρασκευή 31/12, παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2022 δεν θα πραγματοποιηθούν προβολές της ταινίας.

«ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ»

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Γιάννης Βογιατζής, Κρατερός Κατσούλης, Burak Hakki, Κατερίνα Γερονικολού, Αναστασία Παντούση, Nathan Thomas, Γιάννης Εγγλέζος, Ταμίλλα Κουλίεβα, Ντίνα Μιχαηλίδου, Daphne Alexander, Νέδη Αντωνιάδου, Daniel Crossley, Duncan Skinner, Χρήστος Στέργιογλου, Κώστας Κορτίδης, Έφη Γούση και Fotina Papatheodorou.

Βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο και θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Στη 2η αίθουσα του Πάνθεον επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε όσους έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 17 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕ SELF-TEST 24 ΩΡΩΝ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture